На Талимонівці палала дача пенсіонерки

На Талимонівці палала дача пенсіонерки

Мікрорайон Талимонівка — це тихе містечко працьовитих людей.

Саме тут розміщені два садових товариства “Урожай” та “Аіст” (лелека). На стику цих товариств з 8 на 9 січня сталася пожежа. Формально, вулиця тут є, та немає таких, щоб ці вулиці назвали.

Хто підпалив і за що, поки невідомо.

За версією сусідів постраждалої, приходили злодії, та їх хтось налякав. Утікаючи з місця злочину, вони щось з поспіхом кинули з того, чим присвічували. Окрім каністри з автомобільним маслом, нічого не вкрали.

Відео дня

— Не за цим приходили, — кажуть співчуваючі люди.  

На місце події прибули представники правоохоронних органів і рятувальники. Склали протоколи — одні написали, що щось вкрали, інші зафіксували, що все до тла згоріло. Можливо, будуть поліцейські проводити якісь слідчі дії. Та, пам’ятаючи минулі випадки крадіжок в садових товариствах, нікого не знайдуть.

— Та як знайти? — кажуть правоохоронці. — Скоюють злочин  професіонали!

Коли нікого не шукати, то всі розбишаки професіоналами стають. Від таких слів іноді стає смішно, тому що правоохоронці такими словами ставлять на себе клеймо непридатності.

Хочу вірити, що стражі порядку докладуть максимум зусиль і знайдуть тих, хто образив пенсіонерку, яка не так давно перенесла інфаркт.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up