На Водокачці плавають дохлі свині

На Водокачці плавають дохлі свині

У нашому місті є дві основних зони відпочинку.

Це парк підфарбованого Пушкіна і стадіон ”Локомотив”. У міському сквері влада скоро зробить пустир. На стадіоні також багато повирізали. Та все одно мешканці нашого міста на стадіон ідуть відпочивати,   тому що там водоймище.

На жаль, нікого не дивує, що поверх води видніються догниваючі колоди дерев та різного роду сміття. Останні дні біля самісінького мосту щоденно, коли є хвилі, курсує то до берега, то від нього якась тварина. Схожа чи то на велику собаку, чи на колишню свинку. Скільки той трофей пролежав у воді, достеменно не відомо. Та мабуть трохи менше, ніж пан Зайчик обіймає посаду головного мисливця та рибалки району.

Як це так? Очолює товариство дикої природи не один рік і палець об палець не вдарив, щоб навести лад в центрі міста. Крім стрільб в період тиші, нічим більше похвалитися?

Відео дня

Подейкують люди, що та “мумія” у Водокачку ще пізньої осені пірнула. Тому й виглядає так, що вже ні на що не схожа. Дрейфує собі від берега до берега і нікому до неї немає діла.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дмитро Єдинач

    Добрий час доби. На жаль окрім свиней, доводилося бачити значну кількість мертвих собак. Як на мою думку, то це хороший фундамент розвитку значного спектру інфекцій. Але і на це, що люди, що відповідні санітарні організації закривають очі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up