Начальник поліції заявив про свою безпорадність

Начальник поліції заявив про свою безпорадність

Залишається самим думати про безпеку і захист рідних та близьких

Надійшла офіційна відповідь від начальника Козятинської відділення поліції, підполковника поліції Олега Швеця відносно забезпечення правопорядку на території залізничного вокзалу.

“Відсутність працівників поліції на території вокзалу ст. Козятин в денний, вечірній та нічний час, обумовлена проведенням реформи МВС України та ліквідацією підрозділу лінійного відділу міліції. На даний час відповідно до штатного розпису Козятинського відділення поліції не передбачено окремого структурного підрозділу, до функцій якого відносилося б обслуговування території вокзалу ст. Козятин на залізниці в цілому.

Охорона публічної безпеки та порядку на залізничному вокзалі здійснюється на загальних підставах. Повідомлення на спецлінію 102 про виклик працівників поліції до потягів обслуговують групи реагування патрульної поліції, що чергують на території міста та району.

Відео дня

Забезпечити цілодобове чергування працівників поліції на зазначеній території на даний час не представляється можливим в зв’язку з некомплектом секторів реагування патрульної поліції Козятинського ВП.

Також повідомляємо, що протягом травня 2018 року працівниками поліції здійснювалось реагування на всі виклики з потягів по станції Козятин, скарг від громадян не надходило”.

Ось така писанина. За фактом, маємо чекати в найближчий час смерть в парку, в тому, який прилеглий до вокзалу. Бо ніхто не може отримати захисту і правової безпеки. А керівник поліції і мер міста не розуміють, що там має бути окремий наряд поліції, бо це зона підвищеної небезпеки?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up