Надія Лікарчук: «Поставили мене на ноги, за що щиро вдячна»

Надія Лікарчук: «Поставили мене на ноги, за що щиро вдячна»
  • Пенсіонерка Надія Лікарчук, яка проживає у Козятині, завітала до нашої редакції з проханням висловити подяку всьому медперсоналу відділення фізичної та медичної реабілітації нашої лікарні.

Жінка розповіла, що вже тричі лежала у медзакладі, через травму хребта. Вона не могла ходити, важко було перейти через хату. Після курсу процедур та, як каже козятинчанка, золотих рук медсестер, пані Надія стала на ноги.

Відвідати фізіотерапевтичне відділення порадив сімейний лікар. Виписав направлення. З тих пір здоров’я значно покращилось.

— Через десять фізпроцедур мене поставили на ноги, — каже Надія Лікарчук. — Людей там зараз тьма, через те, що похолодало і пішло загострення хвороб. Там всього лише п’ять дівчат. У них пів години обіду, але вони не обідають. Отак, заскочила за шторку, перекусила і пішла до пацієнта. Все на ходу. Я подивилася —  конвеєр. Той ще не встиг стати, вони вже запрошують іншого. І мені дуже хочеться висловити подяку, від мешканців Козятинської громади всьому відділенню фізичної та медичної реабілітації міської лікарні. На чолі із завідувачем Григорієм Григоруком та медсестрам Юхимець Н.О., Карпенко Н.І., Журавель Г. І., Довченко В.В та Швець Н.В. Велике спасибі за їх чуйність та сумлінну працю.

Відео дня

Нагадаємо: козятинчанка Віта Дембіцька дякує нашим хірургам за врятоване життя доньки

Додамо —  в родині Козятинського міського центру сімейної медицини поповнення - чотири нових спеціаліста.

Читайте також:

Що буде з ЦРЛ? Відповідь хочуть почути профспілки і рада ветеранів

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ната Никитюк

    Я також дуже вдячна за їхню сумлінну працю! Ніколи не відмовлять ! Зарадять в тяжку хвилину! Лікар дуже кваліфікований! Дуже дуже вдячна! Молодці !
  • Ната Ковалёва

    Від мене також щира подяка медперсоналу фізкабінету! Допомагають, тепло ставляться до пацієнтів, мають високий рівень професіоналізму!!!! Дякую, дівчата!
  • Valentina Shaidovska

    Нас усіх хвилює доля нашої лікарні бо це ще одна надія що наші лікарі нададуть першу необхідну допомогу хворому.

keyboard_arrow_up