Наша землячка продовжує зіркову творчість

Наша землячка продовжує зіркову творчість

Щиро радіє родина Бондарець за свою доньку Діану, яка виборює все нові і нові нагороди.

Їй 11 років, навчається в школі №3 у 6 класі (кл. керівник Ольга Клірішенко). Улюблений предмет — трудове навчання. Пісня, яку презентує останнім часом — “Зелен клен”.

Нещодавно юна співачка їздила на два конкурси і повернулася звідти переможницею. У інтерв’ю газеті “RIA-Козятин” мама талановитої дівчини Оксана Бондарець ділиться зі всіма козятинчанами і також з усім світом радістю родини — перемогами і досягненнями 11-річної Діаночки.

Її фото прикрасило збірку талантів Вінниччини

10 березня вона побувала на конкурсі “Тріумф фест”, який проходив у столиці України. Це був перший всеукраїнський фестиваль-конкурс інструментального вокального хореографічного циркового мистецтв та театрів мод “Простір майбутнього”. І Діана Бондарець стала лауреатом ІІІ ступеню “Естрадний вокал” з піснею “Зелен клен”.

Відео дня

11 березня у місті Вінниця відбувся третій міжнародний фестиваль-конкурс дитячо-юнацького мистецтва “Мамине щастя”.

— Це був дуже серйозний конкурс, адже з’їхались діти не тільки з України, але й з Білорусії і Росії, — розповідає пані Оксана. — Моя донька виборола медаль, кубок і диплом за  отримане друге місце в номінації “Естрадний вокал”.

1 квітня у Вінниці в Будинку офіцерів було презентовано друге видання книги “Майбутнє Вінниччини - талановиті діти ”. Наша героїня виступила в концерті і отримала в подарунок книжку, куди ввійшли її фото і історія талановитих звершень. “За активну життєву позицію на благо щасливого майбутнього України” їй вручили кубок і диплом учасника проекту “Майбутнє Вінниччини-  талановиті діти”.

Дівчина дбає про майбутнє

у розмові з Діаною, взнали, що вона ходить в музичну школу. Уже відвідує 5 клас  фортепіано (музпедагог Лариса Михайлик) і клас по вокалу (педагог Тетяна Костюк).

— Я дуже стараюся, щоб в подальшому житті у мене було майбутнє, — сказала щиро дівчинка. — Граю на фортепіано і ходжу на співи.

— Про що пісня “Зелен клен”, яку виконувала на останніх конкурсах?

— Це українська пісня в сучасній обробці. Вона мені подобається у виконанні Тіни Кароль. Пісня про природу та кохання. Мої виступи є в ютубі, кому цікаво, можуть подивитися. На міжнародному конкурсі був знятий професійний відеоролик.

Батько на заробітках, аби забезпечити творче життя дитини

Як розповіла газеті мама нашої зіроньки-землячки, її чоловік Сергій, батько Діани також дуже задоволений її перемогами. Він гордиться талантом дитини. На даний час він знаходиться за кордоном на заробітках.

— Для того, щоб допомогти, щоб її мрія здійснилася, — каже пані Оксана. — Він завжди хвилюється, переживає за неї, тішиться її успіхами та досягненнями. Ми постійно з ним на зв'язку. Сергій переглядає відео, відслідковує конкурси. Відомо, щоб потрапити на фестивалі такого рівня, потрібні спонсори.

Родина Бондарець поки своїми силами забезпечує відвідування пісенних змагань, аби розвивати Діанин талант. Мама з татом хочуть, щоб на нього звернули увагу і щоб з’явились спонсори.

Щоб досягла успіхів, як наш земляк Олександр Онофрійчук

Мама Діани має також мрію — щоб її донечку підтримував не один батько, а весь Козятин.

— На даний час Діанка є стипендіатом Козятинської міської ради, вона одержує стипендію. Такий вклад від влади досить приємний. Можливо, вона в подальшому стане, як відомий наш земляк талановитий Олександр Онофрійчук. Дай Бог.

Її дочка співає з чотирьох років. Діана ходила займатися в будинок  культури залізничників, потім її помітила Тетяна Михайлівна Коломієць, яка почала займатися з майбутньою зіркою. Уперше виступала на сцені цього ж “ЖДК” з піснею про гномика. У подальшому  була музшкола, де творчість почала набирати обертів.

Свої побажання всім дітям, матерям і таткам Козятинщини Оксана Бондарець висловила наступним чином:

— Наша земля Козятинська дуже багата талантами. Усім діткам бажаю ніколи не опускати руки, ніколи не здаватись, завжди прямувати до своєї мети. Батьки щоб завжди підтримували своїх дітей в будь-яких починаннях. Адже діти, це наше майбутнє, наше щастя. Заради цього ми повинні жити і вкладати в них не тільки гроші, але й душу, серце і все. І потім тільки радуватись ними. Щоб це все приносило задоволення не тільки нам, але усім людям.

Діана в свою чергу своїм одноліткам побажала завжди йти вперед і ніколи не здаватися.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up