Наші місцеві виконавці ні чуть не гірші від зірок великої сцени

Наші місцеві виконавці ні чуть не гірші від зірок великої сцени

Козятинщині є чим гордитися

На пятий день Різдвяно -Новорічних естафету прийняли місцеві артисти. Відкрила концертну програму Олена Пантелеєва. Вона завжди своїм співом надихає глядача, поліпшуючи йому настрій. Не став винятком і цей виступ. Далі в вокальному шоу взяв участь Віктор Струна. Йому рукоплескали за кожну виконану пісню. А їх було у нього більш, як на півгодини концертної програми. Тож вичавивши максимум, співак уступив місце на сцені Вікторії. А біля сцени в червоних шапочках готувалися до свого виступу артисти танцю студії “Зорянки Арт”. І коли настала їхня черга, вони показали клас танцювального жанру

Та всі чекали на появу на сцені двох важковаговиків вокалу Дмитра Плотніцького і Олександра Бонюка. Першим до оцінювачів співу вийшов Дмитро. Він виконав чотири пісні. Кожна із них була шедевром. І під час його співу одна із почитальниць його таланту своїй знайомій мовила: “Він ще покаже себе - одного співака з великої сцени скоро за пояс запхне”. Ми чули, кого саме мала на увазі жителька нашого міста. Та не маємо права цього оприлюднювати. Жінку зрозуміти можна, вона могла Дмитра вважати своїм кумиром, та по завершенню його співу більшість присутніх на площі влаштували йому овацію. Тож і ми приєднуємось до думки більшості.

Заспівала ще одна майстриня вокалу. І знову на сцену вийшли вихованці подружжя Машевських. Вісім танцівників на сцені, двадцять чотири на площі біля сцени. Цей танець був своєчасним, тому що від приблизних двухсот, що були на площі, приблизно сімдесяти вже не стало. “Зорянка Арт” сповільнила відтік глядача. А в переді у них був ще один танець.

Відео дня

Олександир Бонюк завершував обширну програму великого шоу. Він доказав, що наші місцеві виконавці ні чуть не гірші від зірок великої сцени. А ще щоб в цей день виступали  Володимир Іжицький, Віталій Котовський, Тетяна Фабіцька, Віталіна Бальшанек. Хтось уявляє щоб то було? У нас вистачає своїх артистів не на один концерт.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up