Назвали імена військових, які затримали ґвалтівника у міському парку

Назвали імена військових, які затримали ґвалтівника у міському парку
  • У парку Козятина на місцеву жительку напав неадекват. Він душив жінку та намагався згвалтувати.
  • Крики про допомогу почули військові. Вони врятували жінку, як мінімум від зґвалтування, а можливо, й від смерті. Хто ці герої?

Інцидент стався вночі 27 жовтня у Козятині. П'яний раніше судимий 33-річний житель Одеської області намагався зґвалтувати й пограбувати 37-річну жінку.

У цей час військовослужбовці одного з підрозділів охорони Держспецтрансслужби МО України охороняли об'єкт інфраструктури.

«Близько опівночі солдати Андрій Єрохов та Анатолій Трегубов заступили на варту. Раптом нічну тишу розірвав пронизливий жіночий крик. Десь неподалік жінка благала про допомогу. Вартові миттєво доповіли начальникові варти про подію й вирушили в напрямку, звідки почули крики. Пробігши кількасот метрів у світлі ліхтарів, солдати побачили чоловіка, який намагався душити напівпритомну жінку. З огляду на те, що штани насильника були зняті, подальші наміри зловмисника були зрозумілими? — розповідають про рятівників на сайті armyinform. — Військовослужбовці миттєво зорієнтувалися в ситуації та затримали зловмисника. Цим горе-ґвалтівником виявився раніше двічі засуджений за грабіж та незаконне зберігання наркотичних речовин громадянин А. 1989 року народження.

Відео дня

За порятунок жінки та  запобігання скоєнню кримінального злочину військовослужбовців Андрія Єрохова й Анатолія Трегубова заохочено владою командира підрозділу охорони.

У відділі комунікацій поліції Вінницької області зазначають, що затриманий зловмисник неодноразово раніше судимий за майнові та наркозлочини. У вересні цього року він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжку. 

— Наразі правопорушник затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання, — відзначають у поліції. — За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 152 (замах на зґвалтування) та ч. 4 ст. 186 (замах на грабіж) Кримінального кодексу України. За такий злочин затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі.

 

Читайте також:

У Козятині з кишені продавчині поцупили смартфон

У селі Вернигородок місцевий мешканець задля розваги влаштував стрілянину

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Litle Kidd

    А чому цю рожу маскують ?? Хай всі цю падлу в "лице" знають

keyboard_arrow_up