Не виховані діти

Не виховані діти

Минулого тижня став свідком такого випадку.

Дівчата поверталися зі школи, раптом одна каже своїй подрузі: “Дивись, наші хлопці смітник перевернули”. Повернувся і я в бік, куди дивилися школярки. Там ще гойдався маятником сміттєвий бачок, що перевертається, а під ним було висипане сміття. Від місця події відходили п’ять усміхнених фізіономій школярів. Поруч проходили дорослі люди та ніхто не став з’ясовувати причину такої дитячої забави.  

Виховувати дітей можуть тільки батьки і це, мабуть, правильно. Навіть зауваження зробити — не відомо, як сприйме його чуже дитя. У деякій мірі допомагати батькам у вихованні їхніх чад може долучатися тільки школа. Ми ж про хороших дітей. Не за тих, що стоять на обліку. Тільки в цьому випадку дивує інше: як серед п’яти однолітків не знайшлося хоч одного, хто б зупинив активного однокласника від недостойного вчинку свого товариша.

Чогось страшного в цій ситуації не сталося, сміття приберуть, якщо його вітром не рознесе. Тільки потрібно пам’ятати, що поганий вчинок може перейти у погану звичку. Шановні батьки, у яких на виховання дітей не завжди є час, якщо ви хочете, щоб ваші діти не мали в дорослому житті поганих звичок, то виховуйте їх так, щоб вони не робили поганих вчинків тепер.

Відео дня

Дмитро Артемчук

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up