Небезпека на дорозі Козятин-Самгородок!

Небезпека на дорозі Козятин-Самгородок!

Про небезпечну рослину борщівник газета “RIA-Козятин” у минулому році вже повідомляла. Його є більше 50 видів — це рослина, яка росте від 40 сантиметрів до 2,5 метра у висоту з білим суцвіттям, схожим на парасольку.

Небезпечний сік рослини може вражати шкіру людини. Чим сильніше гріє сонце, тим опіки будуть глибшими. Іноді вистачає одного дотику до цієї рослини, щоб отримати опік шкіри. А попадання соку цього бур’яну в очі може привести до сліпоти. Розмножується борщівник подібно епідемії — дуже швидко. Якщо раніше цю рослину можна було помітити біля лісосмуг залізниці і мігрувала вона  в бік Києва, то тепер ця небезпечна культура з’явилася на узбіччях автомобільних шляхів нашого району. Такий борщівник красується на дорозі Козятин-Самгородок перед переїздом на Кордишівку. Небезпечний він тим, що може приваблювати дітей своєю трубчастою основою стовбура. І діти рідко бувають байдужі до якоїсь величі, що росте, як бур’ян.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Нелла Литвинова

    ЗНОВУ Ж ТАКИ Я ОБУРЮЮСЬ УЖЕ ВКОТРЕ ЗА НАШИХ ЛЮДЕЙ ... ХТО БАЧИТЬ ТАКІ "ЧУДОВІ" КВІТИ, ПОВИННІ ЇХ ЗРАЗУ Ж НЕ ВІДХОДЯЧИ ЗРІЗАТИ, ЩОБ ВОНИ НЕ ДОЗРІЛИ І НЕ НАСІЯЛИСЬ... ТОДІ Ж ВСІМ ЗРОЗУМІЛО, ЩО НА СЛІДУЮЧИЙ РІК ЇХ БУДЕ НАБАГАТО БІЛЬШЕ....ПОТРІБНО ЗАЛУЧИТИ ОРГАНІЗАЦІЇ, СКЛИКАТИ НАВ ІТЬ НАС, ПЕНСІОНЕРІВ І ПІТИ ВЗДОВЖ ТІЄЇ ТРАСИ З СОКИРАМИ АБО НОЖАМИ....  ЛЮДИ НЕ ПОВИННІ  БУТИ  БАЙДУЖИМИ ДО ТАКОГО, АДЖЕ ЦЕ НАША ЗЕМЛЯ, НАША БАТЬКІВЩИНА І МИ ПОВИННІ БОРОТИСЯ З  ЛЮБИМИ ПРОЯВАМИ  ЧОГОСЬ НЕПОТРІБНОГО.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету. Від читача 09:28 Пожежний схематоз 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії» 13:50 Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ) 12:27 «Ямковий ремонт з нанотехнологіями» у Козятині. Відео від читачів play_circle_filled 12:09 Козятинський ЦНАП отримав комплект сучасної портативної техніки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up