Обуренню нема меж

Обуренню нема меж

У соцмережах з’явився ролик клоунів шоу-бізнесу “95 Квартал”.

Вони в своїй телепередачі перекрутили назву нашого міста. Жартувати з кимось чи осміювати когось можна тільки тоді, коли  хтось дав такий привід. Козятинці нічим не завинили перед горе-артистами, щоб так паплюжити назву нашого міста. І це один з цієї не вихованої ватаги хоче претендувати на пост голови держави? Гнати Зелінського не тільки з політики, а й з шоу-бізнесу! Усі його започаткування побудовані на неправдивій основі. Так звані жарти побудовані тільки на інтимі. Немає натяків на секс, немає в них і жартів.  Їхнє шоу “Розсміши коміка” настільки неправдоподібне, що не відомо, від чого там люди сміються. Складається враження, що Зелінський з Кошовим грають самі з собою. Після їхнього хамства по відношенню до нашого міста, багато хто перестане вважати цей колектив артистами. Вони шабашники, які заробляють на нашій з вами людяності?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Марта Іванова

    Це підтвержує думку розумних людей,що комік Зеленський не може бути президентом.він є поганий керівник,бо з його колективу повтікало багато авторів.може ізза цього тепер вони верзуть всяку дурню!адже виступи все слабші,нецікаві!певно тепер зробились такими панами,що не пристало висміювати колег багатіїв,цинічно будуть сміятись над бідною!на їх концерти ходять багачі,нехай позловтішаються,як країну довели до ручки!не дай бог з Івана пана!
  • Татьяна Сорочинская

    Не бачу приводу для  такого обурення.
  • Слава Ісусу Христу

    Так чому його називають Козлятином... а усе через історію винекнення... Там були БОЛОТА.. і водились КОЗИ. А поруч утворилось село і назвали на честь КОЗЛЯЧОГО МІСЦЯ... селом Козятин . А потім 130 років тому вдумалось одному БОЖЕВІЛЬНОМУ збудувати на БОЛОТАХ ЖД вузлову станцію . І тут навколо почало обростато домами ЖД працівниками . І з села почало перетворюватись в ВЕЛИКЕ село але в ЖД село... Після другої світової війни Комсомольський РАЙОН ( МАХНІВСЬКИЙ)  Бердичівського УЄЗДА ...Став Районом Козятинським.. бо вже не велике село а МІСТО Козятин захотіло ПОЖИВИТИСЬ  і СТАТИ РАЙОННИМ містечком і Комсомольський РАЙОН понищили з Містечка Комсомольське ( Махнівка ) зробили СЕЛОМ а з села Козятин зробили місто і усе через те що там ЖД дорога.. Все жеття Козятин жив за чийсь рахунок...  тому його так і не люблять бо дуже хитрі люди там живуть ... Місто не гарне , плануваня великого ЖД вузла а не міста ... Мусорніки там норма , нахабство  теж ... Ціни такі як у Києві.. Тому воно зажило такої слави... бо саме воно таке НУТРО КОЗЛЯЧЕ... Медицина на рівни ВЕТЕРАНІЇ , обслуговування як в СССР чекати в чергах по пів дня , і на за уваження тобі плюнуть в лице... Кошовий просто розповів.. а як би там пожив з рік чи два.. тоб усе сам на свої очі побачив би...!!! Що він на жаль прав... з відти масово тікають за КОРДОН , 10 років назад масово тікали як БІЖАНЦІ релігійних громад в США...  Хто може той тікає з КОЗЯТИНА! Бо там нема ПЕРСПЕКТИВИ розвитку.... у 2000 році прийшли гроші в РАЙОН , на відтворення програми КОМСОМОЛЬСЬКЕ... але не дали туди кошти а їх використали на утвореня МІСТА обласного значення.... Так тоді раділи. А тепер Козятин став ОКРАЄНУЮ цивілізації , Калинівка чи Хмельник стали містами в пошані.... а Козятин в забутті.... Основні районні офіси Газ чи Налогова поспішили переїхати з міста.. тепер Козятином керує не Козятинська прокуратура а Калинівська... Бо козятин не став на свій захист і не ОБРАВ Каткренчука а Юрчишена, а той почав усе вигрібати з міста.. тепер Захалустя Хмельник і Калинівка в кращуму стані а ніж КОЗЯТИН!
  • Ігорь Анатолійович Чмерук

    Лисий ішак!!!!

    Ігорь Анатолійович Чмерук reply Ігорь Анатолійович Чмерук

    Слава Ісусу Христу ні я з Козятина!!!!!

    Слава Ісусу Христу reply Ігорь Анатолійович Чмерук

    Напевно ви з Козлятина?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up