Олександром Ільчуком гордиться Козятинщина

Олександром Ільчуком гордиться Козятинщина

За особисті здобутки в науці, туризмі, мистецтві, та спорті талановитих і працьовитих дітей відзначають титулами “Гордість Козятинщини”. З одним таким героєм зустрівся кореспондент “RIA-Козятин”. Це Олександр Ільчук зі школи-інтернат-гімназії.

Спочатку Саша не хотів щось розповідати про учнівські та особисті справи. Його пріоритети наука, наука і ще раз наука. Та пізніше ми трохи розтопили його душу і він почав говорити.  

Ми не стали його запитувати, що він урочисте пам’ятає з усього навчального періоду, а обмежились тільки останнім роком перебування його в школі.

Отже, за 2017-2018 навчальний рік Олександр Ільчук був учасником районних олімпіад з математики, фізики, української мови, правознавства, економіки, історії та географії. Скрізь зайняв перше місце. На обласних змаганнях з історії та географії — другі місця. Був Олександр і лауреатом МАН (мала академія наук) Історія України — золота відзнака, історичне краєзнавство - срібна премія.

Відео дня

У особистому житті в Олександра все спокійно. Знаходить час, щоб допомогти батькам  по господарству. Звичайно, є друзі, з якими любить побувати на природі. Тільки то виняток із його правил.

Наш герой виховується в сім’ї, де, як кажуть, батькам поталанило з сином, а сину — з батьками. На думку Олександра, його батько Михайло Олександрович найкращий ветлікар. А його мама Тетяна Василівна — найчудовіша мама в світі. Те, що Олександр виріс у винятково показовій сім’ї, говорить і його класний керівник Олена Олегівна. Вона каже, що Олександр Ільчук - обдарована дитина в розумних батьків.

На майбутнє школяр мріє багато та наперед нічого не загадує.

— Спочатку потрібно  здати ЗНО, а вже потім втілювати свою мрію, — каже він.

Сашко належить до тих, хто твердо стоїть на ногах і не втрачає відчуття реальності. “Усе повинно бути послідовно. Тоді легше йти по сходинках, які намітив”, — його слова.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up