Оперативники спрацювали швидко

Оперативники спрацювали швидко

У Козятині сталася крадіжка автівки. За словами 51-річного заявника, це сталося вночі 9 червня. Його ВАЗ 2108 знаходився в дворі багатоповерхівки на вулиці Незалежності.

Через декілька годин оперативники Козятинської поліції розшукали та повернули власнику транспортний засіб.

Правопорушниками виявились двоє раніше не судимих мешканців села Махнівки 23 та 24 років. Автівка потерпілого була виявлена в одному з гаражів новоспечених злодіїв. За словами крадіїв, вони поцупили легковик по тій причині, що їхньому чотириколісному потрібні були запчастини для  ремонту. Як повідомили в поліції, за цим фактом відкрита карна справа. Ведеться слідство. Винуватцям в скоєному загрожує кримінальна відповідальність.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету. 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку Від читача 09:28 Пожежний схематоз 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії» 13:50 Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ) 12:27 «Ямковий ремонт з нанотехнологіями» у Козятині. Відео від читачів play_circle_filled 12:09 Козятинський ЦНАП отримав комплект сучасної портативної техніки 11:01 Десятка найдорожчих закупівель міської ради у березні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up