Отруєння дітей не ставлять за провину керівництву дитсадка

Отруєння дітей не ставлять за провину керівництву дитсадка

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” звернулися батьки дітей дитсадочка Глуховець. Вони повідомили, що в закладі “Берізка” отруїлися діти.

Зав лабораторії Леонід Ящук дав нашій газеті такий коментар:

— Дійсно, захворіло четверо дітей, з яких двох вже виписали з лікарні. Нових випадків захворювання не було. У село Глухівці виїжджала комісія, на чолі з головним лікарем районної лікарні і наші спеціалісти. Відібрали всі проби на кишкову інфекцію у всього персоналу дошкільної установи, які контактували з дітьми. У кухарів, у тих, хто розносив дітям  їжу, у вихователів. На сьогоднішній день ніяких паразитів не висіяли. На місці брали добові проби продуктів харчування і воду. У них також не виявлено нічого підозрілого, що могло спричинити отруєння дітей.

За словами пана Ящука, кінцевий результат у цій неприємній історії може дати лікар-педіатр. Його висновки очікуються. Якби це було масове харчове отруєння, вже в “Берізку” приїхали б спеціалісти з обласної лабораторії.

Відео дня

Можна допустити, що в групу дітей міг хтось принести харчові продукти з дому. Адже діти часто пригощають своїх одногрупників солодощами в дні народжень.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up