Панахида по голубу

Панахида по голубу

За штучну ялинку, що поставили на ПРБ сказано та написано стільки, що вже можна сказати досить.

Та мешканців міста інтересує, чому її поставили за парканом. Адже, скільки ми памятаємо, кажуть люди: навіть живу ялинку привезену з лісу стараються поставати по середині майданчика. Дітки мають змогу кружляти біля ялинки. На нашу думку в тому й полягає вся суть Новорічного свята.

Люди, що звернулись до преси  мають рацію  Повинно бути не так, як зробив депутат на ПРБ. За дітей ніхто не думав.

Ми вивчали думку людей, коли 28 грудня на ПРБ відбувалися святкові заходи. Переважна більшість мешканців нашого краю вважали абсурдністю таке рішення.Та й влада сама добре знала, як зробити щоб було економічно вигідно і для дітей красиво. Але вони вирішили зробити вигоду для себе. Думаю, що всі розуміють, про що йдеться. Хто сумнівається, зайдіть в двір будинків Кошового 50, 52, 54. Там мешканці за власні кошти придбали ялинку в сім разів дешевше навіть з прикрасами. Може влада не знала, що є дешевші ялинки? Знала. Адже в будинок 52 підселився депутат, який і пропихав таке абсурдне рішення. Зустрічали ми й сторонників рішення влади. Не один нам сказав: “А що, красиво! Депутат: роздавав дітям навіть цукерки. Діти веселились! Що тут поганого?”

Відео дня

Діти, які  крутили хороводи, були з дитячого садочка і трохи зі школи. Їх використали, щоб створити масовку. Коли б депутат, який був основним заправилою штучної ялинки на ПРБ, робив цей захід для дітей, він в першу чергу повинен був відкидати сніг та поставити  ялинку в зручнішому для дітей місці. Він цього не зробив. І ялинку поставили зі сторони паркану.

Ніхто не переймався питанням, як буде дітям. Адже перед ялинкою маячів високий хребет нагорнутого снігу. Нікого не покоїла продовгувата кучугура снігу, на якій виднівся загиблий голуб. Дітей привели, а загиблого голуба з кучугури снігу не забрали. То дітки кружляли новорічні хороводи, чи проводили панахиду по загиблому голубу?

Там, де є діти, повинна бути чистота і правда. Ми ж хочемо їх навчити бути порядними в майбутньому. Зараз діти отримали подарунки і вони задоволені, а завтра пам’ятатимуть, що їх використали.

Галина КАСЯНІВСЬКА

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    "Діти, які  крутили хороводи, були з дитячого садочка і трохи зі школи. Їх використали, щоб створити масовку"

    Ср*ний совок

    Bogdan Hutornoy reply Anonymous

    а хто тоді там мав крутити хороводи як не діти? шо за дічь? утрінік тіпа зробили дітям .. яка нахуй масовка?  це на мітінгах їбучих ілі як приїжав Кідрук то масовки нагнали"дітей з школи , які сиділи угарали і ждали коли вже додоми повідпускають" .а це чисто дитячий утрінік
  • Bogdan Hutornoy

    краще вже , як вони - і дітям ялинка і собі гроші відмили чим , як завжди - відмили гроші , а нам нічого..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up