Пасовисько розорав депутат?

Пасовисько розорав депутат?

За пасовисько, що зорали в селі Козятині, газета “RIA-Козятин” повідомляла в минулому номері.

Після виходу статті “Виорали пасовисько, а в сільраді не знають, хто” в редакцію зателефонували з сільради і повідомили, що в статті є помилка. Вони сказали, що у Вінниці немає такої організації як землерозпорядник і порадили виправити в наступному номері, “щоб не сміялися з цього всі”. Шановним пораджу, зрозуміти, що землерозпорядник, це той, хто розпоряжається землею. Це не визначення, а літературний термін. Ми пишемо доступною мовою для всіх верств населення. Термін головне управління (держгеокадасту) застосовують чиновники, щоб їх менше люди розуміли. Краще відслідкуйте ланцюжок, хто ж виорав ваше пасовисько без вашого відома. Ви ж бідні не знаєте, хто оре ваше пасовисько. Але відомо, що такого не буває, щоб орали в селі земельну ділянку, а сільський голова не знав, хто. Без відома сільського начальника орати ніхто не буде.

Нові подробиці журналістського розслідування наступні. Водій КамАЗу повідомив, що працює від ТОВ “Вікторія грей”. Запитавши ГУГЛа, взнаємо, що керує там молодий депутат райради Марк Кирилюк. Невже Марк Іванович, маючи дві земельні ділянки, п’ять автівок (з яких три зареєстровано на його дружину), нерухомість у Вінницькій та Запорізькій області, зазіхнув на дитяче? Взяв і розвалив дітям футбольні ворота і розорав півпасовиська?

Скільки треба “небідним” для повного щастя? Невже не можна зробити без хапугства, щоб худоба й на далі паслася і наше майбутнє в м’яча гасало? Надіємося взяти  коментар у депутата і наступного разу повідомити його позицію.

Відео дня

А голові сільради порадимо не пасовиська роздавати, а дорогу до кладовища зробити, щоб небіжчики з гробів не вилітали.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олег Береза

    Підтримую автора статті!Якщо голова сільради  не знає рідної мови та не знає  що робиться в громаді- це жлобство! Куди ми йдемо???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up