Патріот — не обов’язково воїн ЗСУ

Патріот — не обов’язково воїн ЗСУ

Голова села 3 роки не платить жодної копійки за газ і він правий

Міністерство енергетики та вугільної промисловості України несподівано підтвердило правову позицію Максима Голосного — голови Єлизаветівсьої сільради. Це найбільш повний сюжет по газовому питанню з причетністю співробітників СБУ.

Складові потенційної перемоги очільника сільради:

1. Відсутність договору, та будь-якої підписаної додаткової угоди між Єлизаветівською сільрадою та газопостачальною компанією «кіпрського походження» (голова свідомо не укладав договору з цією компанією і принципово нічого не підписував, тому що “має право на вільний вибір газопостачальника”)

Відео дня

2. Відсутність у «кіпріотів» правових підстав для газопостачання (уважно читайте ліцензійні умови між НАК Нафтогазом та будь-яким газопостачальником: будь-якому ліцензованому газопостачальнику категорично заборонено постачати природний газ без належним чином укладеного договору).

3. Відсутність показників лічильників (якщо справді постачали газ, а не газову суміш, або повітря, то де показники?).

4. Відсутність збитків, тому як за період 2015-2017 років по лінії податкової офіційно відсутня будь-яка заборгованість, що прямо вказує на відсутність збитків.

5. Відсутність власних газових родовищ або свердловин, та відсутність власних газосховищ або доказів їх використання за відповідним контрактом (навіщо такі складнощі, коли продаєш довірливим українцям повітря за захмарними тарифами?).

6. Проведена “фейкова експертиза”, яка подавалася, як доказ в суді першої інстанції, має сприйматися критично, тому як в суді другої інстанції остаточно встановлено, що експерт на місце не виїжджав, лічильників в очі не бачив. Так само, як і їх показників, єдиний папір, який «кіпріоти» видають за доказ, це не підписаний акт. Не підписаний акт!!! Не підписаний акт є невід’ємною частиною непідписаного договору!!!! Оскільки договір принципово не підписувався, так само як і будь-які акти до цього договору, — такий акт не може бути доказом по своїй суті

7. Чий газ споживала Єлизаветівка, нехай це встановить суд. Адже сільрада діяла виключно відповідно до Конституції України, бюджетного кодексу України, та згідно з постановою Кабміну №1729 від 27.12.2001, яка втратила чинність 16 липня 2016 року (невдовзі після скандалу). Прилади обліку спожитого газу не пошкоджені, пломби не зірвані, самовільної врізки не було. Про яку компенсацію вартості безпідставно набутого майна може йти мова?

P.S. Жодних конкретних дій від гаранта Конституції України, представників уряду, депутатів ВР та «псевдоправоохоронців всіх рівнів», яких ми утримуємо на свої податки!!! Протягом 3 років жодного офіційного коментаря!!! Вони «в кращих традиціях Радянського Союзу» роблять вигляд, що не помічають проблеми, захмарних тарифів та унікального прецедента, який пішов виключно на користь простим людям. Ті, хто має захищати безпеку українського народу, сидять тихо-тихо. Коли сільський голова написав офіційного листа Порошенку і попросив пояснити, яким чином гарант Конституції гарантує та забезпечує виконання 13 ст. Конституції в його випадку, надіслали відповідь, що гарант Конституції не зобов’язаний відповідати. Або пояснювати сільському голові, як і в який спосіб він гарантує і забезпечує Конституцію України!!! Такий папір голова отримав за підписом людини з команди Кличка.

— Ось таке «жити по-новому» ми отримали після революції гідності? — каже голова сільради. — Я впевнений, що найбільшу небезпеку для мене становлять «заплямовані в цій схемі співробітники СБУ, які сьогодні перебувають на значних посадах», адже у них багато можливостей. Але воно того варте, бо Конституція, це перемога. Якщо вони не хочуть відповідати сільському голові, так, можливо, вони вимушені будуть відповісти народу України на Майдані, коли дужче притисне мороз? Ми маємо всі шанси перетворити Революцію Гідності на революцію бідності, яку спровокують захмарні тарифи та низький рівень життя у переважної більшості населення. Спільна біда завжди об’єднувала українців — краще, ніж будь-які політичні гасла.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up