Підозра, що діє РЕМівська мафія

Підозра, що діє РЕМівська мафія

Я, 65-річна мати учасника бойових дій АТО. На сьогодні маю конфлікт з місцевим РЕМом. Останні чергові відвідини та звірки за квитанціями закінчились тим, що завезла мене швидка у лікарню...

Працівники “ресу” постійно здійснюють порушення при зніманні показників лічильника. Приходять не з 1 по 5 число місяця, а 19-20-22. У квитанціях пишуть з 1 по 30! У квитанціях виходить, що в одному місяці мало кіловат витратилося, а в другому багато і потрібно набагато більше сплатити. Я неодноразово зверталась в РЕМ і по телефону, і приходила, але толку не  добилась ніякого.

Констотація від Влада Лісового А я Вам повідаю про..Рейдер, психопата-"зливний танк", і неочищених боржник-ініціатори закону "про батьківщину" мовчать? Всередині України уряд ведуть війну проти власного народу, який навіть не втримався...

Відео дня

 

З мене сміються, заявляють, що я буду платити за світло, як вони хочуть. У мене субсидія, але працівники подають якісь свої дані, що не сходяться з моїми. При розрахунку не враховують субсидію. Наприклад, мені за 30 кВт потрібно сплатити 81 грн без субсидії. Субсидію надають на суму 76 грн і мені потрібно платити ~5 грн. Заявляють, що відділ субсидій не перераховує гроші і всі люди мусять платити за їх квитанціями без урахування субсидій. Або таке - нарахували 50 кВт замість 90, заплатити 45 грн, а відділ субсидії перечисляє 76 грн, то виходить, що в мене РЕС вкрав тоді, як моя обов’язкова плата 5 грн. Мені вже без рішення суду відключали світло за якісь “міфічні” борги, коли в розрахунковій книжці було більше заплачено, ніж за показником лічильника. Мені заявляють, що не знають, звідки борг стільки, але “все заплатіть, потім розберемось”. Після скандалу терміново поміняли лічильник і поставили не по порядку квартир в глибині коробці, що зовсім не видно показники. Підпалена пластмаса і ще нічого не видно... На неодноразові прохання до керівництва поставити нормально, заявляють: “Сплати борги, а потім будемо говорити, або здавай на перевірку і плати 800 грн”.

Квитанції сунуть в двері або десь, що зразу не побачиш, або валяються на площадці. Коли хтось в лікарні лежить або у відпустці, то це “наводка” злодіям, які в останній час активізувались. Виходить, що ресівці “співпрацюють” зі злодіями?

При передачі показників в РЕС мені заявляють, що короткий день, своє прізвище не називають і кидають трубку, а потім заявляють, що я не передала показники і з мене знімають субсидію...

На письмове звернення до начальника РЕМу я так і не отримала відповідь, а коли прийшла 6 червня, то мені заявили, що відіслали. Зі мною так і не розібрались.

6 червня 2018 року до мене прийшла бригада, на чолі з контролером, яка вимагала, щоб я заплатила 600 грн, і вони відрізають світло, їм рота не можна було закрити. І яке діло контролера до моїх боргів. У мене “бригада” з 4 чоловік сфотографувала показники лічильника, мою субсидію і квитанції, кудись дзвонили, а контролеру не можна було рота закрити: “Плати 600 грн боргу і відключай зараз же світло”.

6 червня 2018 року я була у заступника (начальник у відпустці). Секретар послала в 12 кабінет до якоїсь Галини, щоб розібралась. Де я нарвалась на грубість. Не туди поставила сумку і тому вона кричала до мене, не зважаючи на мій вік. Що я не передавала показники, ось і повинна платити в повному обсязі, а коли подзвонила в колцентр, коли передавались і які показники і вищала, аж почервоніла, щоб я вийшла з кабінету. А на запитання “можливо, що в місяць нагоріло 1 кВт?”, вигнала з кабінету, а на коридорі, коли хтось йшов, “культурно” заявила, що її викликає начальник. Я зразу ж пішла до заступника начальника, який теж сказав, що ні один 25 кВт в місяць не може нагоріти, коли включений холодильник. І ніхто не посилав на відключення і що буде розбиратись, а світло не виключатимуть.

Світлана Поварчук, мешканка вулиці Героїв Майдану

 

Я стверджую  Влад Ласовий  

Ті, хто отримає від влади 3 копійки, знайте - влада знайде спосіб, як у вас їх забрати

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Марта Іванова

    Не один рік я потерпала від брехні РЕМУ,газконтори!страшні махінації крутять тут!коли хочеш донести до людей:вас дурять, не мовчимо,разом добиваємось справедливості!: у відповідь - тиша!кожний думає,його не каснеться!та ні ,знахабнілі чиновники постійно шукають нових жертв!так буде ,поки ,необдоять кожного!нікого,не обійдуть!ми самі зробили з себе рабів ,тож готуйтесь,далі ще гірше!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up