“Подпєвали” суперечать реаліям життя і здоровому глузду

Опублікована на сайті kazatin.com та соцмережах стаття “Хвірточна війна директора училища” про дії директора Стецюка відносно блокування центрального входу на територію гуртожитка та дитячої міської спортивної школи активно обговорювалась і коментувалась. До редакції звернувся автор статті з проханням опублікувати відповідь найактивнішим коментаторам. Зокрема, ярим захисницям свого керівника — працівницям-педагогшам училища.

(Публікується без змін) Вже набридло читати, слухати увесь цей бруд, який виливають на наш заклад і його керівника! Шановний, ви себе чуєте? Ви пишите з таким ентузіазмом про  те, що учні втратили можливість "використання"   "2-метрового паркану, поруч з завареною хвірткою, через які існувала можливість перелізти"! У будь-який дім, квартиру, подвір'я існує один вхід , то чому ж на територію студентського містечка повинні бути собачі лази? Наші учні, і в цьому я з вами погоджуся, дійсно мають європейські погляди, бо саме цього ми навчаємо їх у своєму закладі. Тому і повинні поводити себе  цивілізовано - не лазити через собачі лази, а заходити через центральний вхід. А ще за безпеку учнів на території студмістечка відповідає керівник закладу Стецюк А.О., а не Михайло Шуляк, тому, мабуть, йому і належить право приймати подібні рішення! Панчук А. - викладач МВПУЗТ

Anna Grigoruk: До речі, в чому я впевнена найбільше- то це в тому, що після закінчення нашого училища учням лишається стільки світлих спогадів, що найменше, про що вони згадують, то це про те, через яку хвіртку вони заходили в гуртожиток)))))))

Посилання на джерело: https://koziatyn.info/lyudi/hvirtochna-viyna-direktora-uchilischa-10616704.html

Відео дня

“Шановні, розумію що інших коментарів щодо дій свого керівника не могло бути. Хотілось би прочитати в душі Вашу «вдячність» своєму керівнику Стецюку, якби ви були на місці учнів, які волочать лишній кілометр батьківські валізи по бездоріжжю в непогоду. Коли по коліна сніг, чи в слякоту, вони проходячи 2 м від  гуртожитку дивляться на нього через існуючу 50 років, але заварену  хвіртку. До речі, вона зроблена згідно з проектом, з парадного входу. Там, де встановлена,  але занедбана кам'яна споруда дошки пошани, де була встановлена пам’ятна дошка Герою Бойко. Тому шановні викладачі, учні і діти дійсно вимушені лізти навіть через собачі лази, але бояться при цьому сказати щось всупереч бажанню своєму директору. І знають, чому.

Ви покірно мовчите, чому чорний хід для Вас став парадним, а парадний зовсім запертим. Потреба європейського сьогодення для учбового закладу ? Чи принцип керівника?

Чомусь Ви, шановні, не помічаєте «реклами» училища  про навчання «євро ремонту», зробленому і виставленому на показ батькам і самим учням. (дивись фото).

Шановні,  не можна дивлячись на чорне, стверджувати, що воно біле. Тим більше Вам, ​тільки для того, щоб сподобатись керівнику, який своїми  діями приносить великі незручності учням і дітям. Біда наша в тому, що в суспільстві і на різних щаблях влади є «подпєвали», які в угоду керівникам, але в супереч реаліям життя  і здоровому глузду, стараються зло показати як благо! Тому ми і маємо те, що маємо!  

Михайло Шуляк.”

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Алла

    Відповідь Анюті

    Анюто! Не зважай! Для публікації редакція вирвала із контексту  те, що, на її думку, мало б  виставити нас підлабузниками та нездарами... Мій коментар про вступну кампанію та перспективи для учнів вони теж чомусь не використали, а з двох однакових коментарів (я відразу дублювала коментар, бо механічно зробила помилку у першому: недобачила , втомилися очі)вони обрали саме з помилкою! А щодо фемінітивів - ти розсмішила... Кому ти такі високі матерії пояснюєш?!! Адже просторічне слово "педагогши" вжито для приниження! Бо "педагогиня" звучить красиво, хоча теж  не є мовленнєвою нормою! Ти розумаха!!! Я тебе поважаю!!! А про нашу педагогічну компетентність та майстерність , ти права, промовисто говорять досягнення наших учнів!  Наша талановита зірочка, Яремчук Олеся,  перемогла в обласному конкурсі юних журналістів "Молоде перо-2017", їдемо на нагородження! Ось про це потрібно писати!  І надалі нам дійсно не варто реагувати на подібне словесне сміття! Відома  українська поетеса-землячка Ганна Чубач писала: "Хто словом образить - образиться сам!"

    З повагою, Алла.
  • Anna Grigoruk

    Цікаво, а чому редакція виріша обрати для публікації мій останній коментар, а не перший???? Здогадуюсь, через те, що попередній мій коментар був набагато цікавіший і не зовсім вигідний для редакції газети . Шановні, пишіть що завгодно, перерийте всі газети, де пишеться про училище (а не тільки «Рабочее слово» (№4 2015 р.), можливо знайдете ще щось, з чого можна висмоктати "сенсацію". А мені дійсно є чим пишатись- своїми особистими досягненнями в професії, досягненнями моїх учнів, вдячністю  учнів (прошу відмітити, не пишу жодного лесливого слова про директора). "ПОДПЄВАЮ"  тільки учням, викладаюся по повній, всебічно розвиваюсь, на Всеукраїнських Чемпіонатах не соромлюся говорити, де я працюю і т.д. Із принципу не буду більше реагувати на бруд, що ллється із такої "чесної газети". І, до речі, фемінітив від слова "педагог" звучить як "педагогиня", а не "педагогша" (https://uk.wikipedia.org/wiki/Фемінітиви). Безпомилкових вам статей, шановна редакція, бережіть себе, звертайте увагу на прекрасне, адже його так багато навколо нас. Варто лише відірвати очі від перечитування старих газет та вишукування "сенсацій". Всього вам найкращого.

  • Алла

    "Я не люблю, когда мне лезут в душу, тем более, когда в неё плюют!(В.Висоцький) (Відповідь на статтю" "Подпевали" суперечать реаліям життя", №25 від 22 червня 2017р.)



    Звертаюся да Вас, Тетяно Лозінська, як до редактора цієї газети, а, можливо, і автора статті! Хто дав вам моральне право на публічне приниження людської та професійної гідності людей, з якими Ви навіть не знайомі, подібними зневажливими висловами на кшталт "педагогши","подпєвали"? Думала проігнорувати, адже мені зрозуміла ваша мета, тому підігравати не хотіла... Та все ж "проковтнути" не змогла! Не для того я 27 років своєї педагогічної діяльності сумлінно, рік за роком , не "підспівуванням" керівництву, а кропіткою, сумлінною працею, завойовувала своє чесне ім'я професійного, справедливого і неупередженого викладача. Тому не Вам його зневажати! Ніколи, нікому не дозволяла і не дозволю попирати свою гідність! Тим більше Вам! Тому за публічну образу я вимагаю публічних вибачень! За свої слова потрібно відповідати, якщо ви дійсно вважаєте себе професіональним журналістом та ще й "четвертою владою"!

     

    А щодо Вас, Михайло Шуляку, то відповім так: ніколи і ні в кого не працювала на "подпєвках", бо надаю перевагу "соло"! "Подпєвали" підспівують у вушко, щоб догодити, та ніколи не підтримають публічно! А я завжди відверто і прямо кажу те, що думаю, і помикати собою нікому не дозволю! А підтримати виправдані діїї керівника, якого поважаю, з яким пропрацювала 27 років(і він не завжди був керівником, бо починав із майстра), вважаю своїм обов'язком як колеги і просто як людини! Зрозуміло, що ви очікували від громади міста злобних та їдючих коментів на адресу Стецюка А.О., але людям вже так набридли ці брудні ігри навколо нашого училища, що вони на це вже не ведуться... Адже ця злощасна хвіртка, навколо якої ви намагаєтесь здійняти галас, прикриваючись турботою про здоров'я та добробут дітей, лише привід, бо головна мета - цькування Стецюка та колективу, який він очолює! А для цього (а ви ж не зупинитесь) будете шукати інших приключок! Що ж, щасти Вам! А розвалити наш колектив і наш заклад ми вам не дозволимо! Це думка всього нашого дружного колективу! Скільки вервечці не витися, та кінець настане. Може, і Вам колись вже набридне плести інтриги навколо нашого закладу. Ось такі реалії життя...

     Я не знаю, хто Ви, та й знати не хочу! Чи Михайло Шуляк, чи людина-фантом, хоч Папою Римським назвіться! Вважаю, що з Вами полеміку завершено! Я все сказала, що мала... Продовження не буде! Панчук А.Ф., викладач ДПТНЗ "Козятинське міжрегіональне вище професійне училище залізничного транспорту"



    P.S. А від редакції вимагаю вибачень і публікації даного коментаря!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up