Погорільці на Склярова в збитку на 350 тисяч

Погорільці на Склярова в збитку на 350 тисяч

Минулої середи, 28 березня, о 2-ій годині ночі в місті Козятині сталася пожежа. Горіла квартира в триповерховому будинку на вулиці Склярова. Розгулялося вогнище на другому поверсі багатоквартирного будинку.

Як повідомили в Управлінні Державної служби надзвичайних ситуацій у Вінницькій області, під час ліквідації пожежі було врятовано життя двох людей. Вогнеборці за допомогою висувної драбини з балкону згаданого помешкання зняли 49-річну власницю квартири і її 55-річного чоловіка. Також рятувальники евакуювали 13 сусідів погорільців. Усі евакуйовані проживали в одному під’їзді з постраждалими.

У квартирі, де розгулялася стихія, вогнищем було пошкоджено майже все - від облицювання стін до побутової техніки та меблів. За оцінкою експертів, пожежа нанесла родині збитків на 350 тисяч гривень. Таку ж суму озвучують і в управлінні соціального захисту населення. Крім згаданої квартири постраждалими виявились ще й мешканці першого поверху. Їх помешкання залила вода, адже гасили вогонь дві пожежні машини. У сумі - це вісім тонн води.

Постраждалим від стихії було виділено відповідно 25 і 15 тисяч гривень на відновлення іфаструктури помешкання. Відповідне рішення було прийнято на сесії міської ради 30 березня. Причиною пожежі, за попередніми висновками, стало коротке замикання в електромережі помешкання.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up