Похід пенсіонера в аптеку: без окулярів і заспокійливого не сунься

Похід пенсіонера в аптеку: без окулярів і заспокійливого не сунься

Недопустиме ставлення до інвалідів в аптеках призупинено

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” звернулася пенсіонерка нашого міста. Вона була обурена ставленням до неї в одній з аптек міста. Їй лікар-терапевт виписав рецепт на безкоштовні ліки від гіпертонії та діабету. У аптеці сказали, що відповідні ліки будуть через два дні. Жінка прийшла через три дні. Там фармацевт, що перебував на зміні, відправив пенсіонерку до лікаря, аби той поставив на рецепті номер.

Поки жінка ходила до терапевта, пройшло півгодини. Коли вона подала рецепт у знайоме вікно, їй сказали: “Поки ви ходили, такі ліки вже забрали”...

До речі, коли журналіст звернувся за коментарем у цей заклад, інформацію не змогли підтвердити, оскільки на даний час вже немає з кого питати. За повідомленням завідувачки, працівники, про яких йшла мова, на даний час вже не працюють.

Відео дня

Пішла схвильована пенсіонерка в іншу аптеку. Там їй ліки відпустили. Коли прийшла додому, помітила, що ліки не ті.

Після того, як ”RIA-Козятин” взяла коментарі у згаданій вище аптеці, працівники знайшли пенсіонерку, вибачились та пояснили їй, що ліки видали правильно. Єдина відмінність — вони від іншого виробника.

За словами працівників аптеки, коли Кабмін прийняв постанову про безкоштовні ліки, вони мали одну ціну. Зараз ті ліки додали в ціні. Тож за всі препарати, які відпускались безкоштовно, тепер якусь частину потрібно буде доплачувати.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up