Покажи себе світу: як робити Селфі правильно

Покажи себе світу: як робити Селфі правильно
ФОТО: DEPOSITPHOTOS

Щоб ваші Селфі викликали захват, а друзі в соціальних мережах заздрили і хитали головою від подиву, потрібно робити їх з розумом!

 

У наш час стиль — це не тільки одяг і різноманітні аксесуари. Уявлення про моду значно змінилося після того, як почали розвиватися соціальні мережі, а смартфонами стали користуватися буквально всі навколо.

 

У колишні часи дівчатам потрібно було відвідувати різні громадські заходи, свята, весільні церемонії, щоб показати себе. Зараз же ситуація змінилася. Кожна людина може показати себе великій кількості людей, не залишаючи свого будинку. І для цього йому потрібно лише правильно робити Селфі.

 

Розглянемо деякі корисні поради, які допоможуть вам навчитися фотографувати себе.

Відео дня
 

Сутність Селфі

Під таким терміном, як Селфі, прийнято розуміти автофотографіі, які робляться за допомогою фотокамери або мобільного телефону. При цьому людина тримає гаджет своїми руками, фотографуючи себе. Щоб зробити Селфі, можна використовувати дзеркало. У наш час Селфі є справжнім світовим божевіллям, його роблять всі!

 

Як правило, такі фотографії створюються для соціальних мереж, на них вони і розраховані. Всі сучасні знаменитості мають в своїх акаунтах селфі-фотографії, причому це не тільки зірки кіно, спорту, а й політики, бізнесмени.

 

Відзначимо, що на першому етапі ці фото робилися з тим, щоб якимось чином зафіксувати ту чи іншу подію, на якій присутня людина. Але зараз це пошесть, яка абсолютно не пов'язана з чимось незвичайним. Люди фотографуються, щоб помістити нові кадри в свій аккаунт

 

Кожна сучасна соцмережа пропонує користуватися своїм мобільним додатком, щоб публікувати фотографії. У всіх додатків є власні фільтри, що перетворюють кадри, роблячи їх ще більш красивими. Дуже важливо, щоб ваші Селфі були оригінальними, а для цього потрібно слідувати певним рекомендаціям.

 

Чим фотографувати

Зрозуміло, основним атрибутом Селфі є камера, на яку робляться фото.

Як правило, для цього люди користуються фронтальною камерою, адже з її допомогою можна фотографувати, спостерігаючи на екрані телефону те, що перед ними. Варто відзначити, що, незважаючи на зручність застосування передньої камери, далеко не в кожній моделі смартфона її якість є великою. Саме з цієї причини для створення якісного фото варто використовувати основну камеру, тобто задню. Так, це не так зручно, але ви зможете гарантувати якість фотографії.

 

Правильний вибір фону

 

Велике значення для Селфі має те, на якому тлі воно зроблено.

Більш того, іноді наявність незвичайного фону є причиною, через яку і робиться така фотографія. У тому ж випадку, якщо для вас важливіше сфотографувати себе коханого, то неодмінно оцініть фон.

 

Пам'ятайте про те, що найчастіше через неправильний вибір фону красива фотографія стає невдалою. Перш за все, ніяких людей на тлі бути не повинно. Якщо ж позбутися від них ніяк не виходить, то важливо, щоб люди ці не займали собою весь простір.

 
Джерело http://www.socium-a.ru/

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up