Політики роблять те, що їм дозволяють робити громадяни

Політики роблять те, що їм дозволяють робити громадяни

Політики, від яких залежить доля народу, дозволяють собі стільки, скільки дозволяють їм громадяни.

Якщо під час виборів президент, прем’єр та інші посадовці впевнені в тому, що за рекламні вкрадені гроші десятки тисяч бордів з гарними гаслами, підкуп виборів, вони можуть забезпечити собі новий термін і люди це дозволяють, то вони тоді й правлять державою.

Про це лідер партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко заявив в ефірі одеського телеканалу “Град”.

Політик відмітив, що близько половини громадян нехтують можливістю прийти на вибори і обрати кращу владу.

Відео дня

Якби ми жили в умовах, коли є цар чи король, коли влада переходить спадкоємцям, тоді династія турбується, щоб було все в порядку. Якби ми жили в умовах диктатури, де ніяких виборів немає, тоді ми всі залежимо від диктатора. А нам дають можливість один раз у 5 років обрати, змінити владу, і ми цю можливість не використовуємо.

— Половина виборців не йде на вибори, — сказав політик.

На думку Гриценка, люди мають робити усвідомлений вибір і оцінювати кандидатів за реальними справами, а не за пустими обіцянками. На парламентських виборах було19 кандидатів, у людей був вибір, треба ним користуватися.

— Я сподіваюсь, що люди, які зрештою відчули різницю між пустими словами і реальними справами, будуть вже більше думати. Якщо послухати діючу владу, то вона начебто зовсім інша: англомовна, балакуча. А по суті своїй, якщо дивитися на результати, обсяги корупції, втрату довіри, така ж, як влада Януковича. Треба відділити людей, які займають державницьку позицію, які попередньою діяльністю показали, що вони здатні жити, не оточуючи себе багатством, а просто нормально жити. Є з кого обирати, — підсумував екс-міністр оборони Анатолій Гриценко.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Софія

    Гриценко буде найкращим Президентом України!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up