Поліція накрила п’ять помешкань з наркотиками.

Поліція накрила п’ять помешкань з наркотиками.

Почастішали крадіжки мобілок у дітей в школі

5 грудня

У Дубово-Махаринецькій школі вкрали в учениці мобільний телефон, який вона залишила заряджатися в одному з кабінетів.

6 грудня

Відео дня

У Жежелеві помер 51-річний житель Бердичева. Чоловік проводив в одному з будинків ремонтні роботи по опаленню, там і помер. Ознак насильницької смерті судово-медична експертиза не виявила.

З дачного будинку садового товариства “Аіст” вкрали два мішки картоплі і швелер  (металеву конструкцію) довжиною близько двох метрів.

У школі №4 в учня вкрали мобільний телефон.

8 грудня

На вулиці 8-Гвардійська трапилася автопригода. О 6.49 водій “Рено Кенго”, 29-річний козятинчанин, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з “Опелем Вектра”, яким керував 31-річний житель нашого міста. Ніхто не постраждав.

У Глухівцях односельчани виявили за місцем проживання труп 34-річного сусіда без ознак насильницької смерті.

Шахрайка виманила у 78-річної козятинчанки під приводом обміну грошей 22 тисячі гривень.

У Вінниці на вулиці Пирогова 42-річна жителька нашого міста намагалася втопитися у річці, щоб покінчити життя самогубством.

9 грудня

32-річного жителя Самгородка схопила “білка” і він спробував покінчити з життям.

10 грудня

У Глухівцях виникла пожежа на горищі приміщення аптеки внаслідок порушення правил безпеки при монтажі електромережі. Ніхто не постраждав.

Поліцію в черговий раз повідомили про нелегальні ігрові автомати на вулиці Земляка. Інформація, що цікаво, не підтвердилася.

На перехресті вулиці Білоцерківської відбулося ДТП без потерпілих за участю ГАЗ-24 та “Міцубісі”.

У Самгородку п’яний “в доску” 35-річний місцевий житель раптово вирішив перейти дорогу та потрапив під трактор, яким керував 29-річний житель Широкої Греблі. Потерпілого з переломами кісток тазу госпіталізували до реанімації.

1-річний хлопчик з Бродецького залишився без нагляду батьків і наївся марганцовки. Дитина отримала серйозні хімічні опіки дихальних шляхів. Лікарі вимушені були відправити малюка у Вінницьку обласну дитячу лікарню. Наразі його стан важкий.

11 грудня

У Кордишівці обікрали будинок козятинчанина: віджали вікно та поцупили електроінструмент. Правоохоронці швидко встановили крадія — 43-річного жителя Титусівки.

Шахраї виманили у жительки нашого міста гроші. Злодії зателефонували жінці, представились працівниками банку та переконали заявницю перерахувати гроші зі свого рахунку на інший.

12 грудня

Поліція провела санкціоновані обшуки в оселях козятинчан. У п’яти випадках правоохоронці виявили та вилучили різноманітні наркотики та засоби для їх виготовлення та вживання.

На вулиці Довженка сталася автопригода. Водій автомобіля "Daewoo", козятинчанин, на пішохідному переході збив 11-класницю з села Журбинці. Дівчини отримала струс мозку та закриту черепно-мозкову травму.

У жителя нашого міста з домогосподарства в Сокільці вкрали газовий балон і посуд.

А з будинку глухівчанина вкрали ноутбук.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету. 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку Від читача 09:28 Пожежний схематоз 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії» 13:50 Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ) 12:27 «Ямковий ремонт з нанотехнологіями» у Козятині. Відео від читачів play_circle_filled 12:09 Козятинський ЦНАП отримав комплект сучасної портативної техніки 11:01 Десятка найдорожчих закупівель міської ради у березні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up