Поліція викрила організовану злочинну групу

Поліція викрила організовану злочинну групу

З затвердженням нового керівника поліції в Козятинському регіоні, навіть неозброєним оком видно, що поліція при тому ж складі і кількості значно покращила роботу.

Зафіксоване хабарництво, нелегальний гральний бізнес, ведеться робота по протидії наркоманії. Це підтверджує навіть громада міста і району. А цей тиждень ознаменувався розкриттям серійних викрадень з магазинів нашого та Калинівського районів.

 

У одному з приватних будинків Козятина поліція вилучила чимало крадених алкогольних напоїв, цигарок, продуктів харчування. У скоєнні низки злодійських проникнень у магазини підозрюються два мешканці Козятина. Речові докази вилучались з помешкання, де проживає неповнолітня дитина. Назвати це гідним для перебування тут малечі важко. Сусіди розповіли, що мати часто кидає її напризволяще.

Відео дня

Прикро, що у таких людей на вихованні неповнолітнє дитя. Відповідні служби соціального захисту дітей проморгали, до роботи ставляться недобросовісно? На облік родину не поставили? Це свідчить, що ситуацією в місті не володіють — або не вміють, або не хочуть. Адже такі злочини відносяться до категорії, якій можна запобігати, передбачати та попереджувати.

https://vn.20minut.ua/Kryminal/produktiv-na-15-tisyach-griven-vkrali-iz-magazinu-v-seli-shiroka-grebl-10594974.html

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • городянин

    "Зафіксовані такі злочини, як хабарництво, протидія нелегальному гральному бізнесу, протидія наркоманії"...

    ПРОТИДІЯ ... - злочин?

    Волкова Катя reply городянин

    Дякуємо за зауваження! Виправимо неправильне формулювання речення якомога скоріше.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up