Поповнились ряди знавців Біблії

Поповнились ряди знавців Біблії

Дарина Лісовенко отримала грамоту на олімпіаді в Острозькій академії

На початку червня в місті Острог пройшла Х Всеукраїнська олімпіада “Юні знавці Біблії”. Газета “RIA-Козятин” поспілкувалась із лауреаткою цього конкурсу, нашою краянкою Дариною Лісовенко.

— Це моя перша олімпіада, — розповіла Дарина. — В академії було дуже цікаво. Мені сподобалися екскурсії, я побачила гарні статуї святих, познайомилась з цікавими людьми. А ще там так смачно годували! (сміється).

 

Відео дня

За словами дівчинки, писали твір-мініатюру “Що головне у житті”.

— Для мене головне в житті сім’я — мама, тато й сестричка, — каже Дарина. — Та найголовніше у світі — це Бог!

Наостанок учасники презентували свої роботи, у Дарини це був малюнок на тему Адама і Єви. За оригінальність захисту роботи дівчинка отримала грамоту!

Даринці 31 липня виповниться 9 років. Дівчинка займається у гуртку християнської етики у Андрія Горниша перший рік. Навчається в козятинському Ліцеї-школі, перейшла в четвертий клас. Серед шкільних предметів Даринці подобається трудове навчання, малювання та фізкультура. Але за останній рік найулюбенішим предметом для неї стала християнська етика. Поза школою дівчинка захоплюється воркаутом і співом.

 

— Я багато дізнаюся на заняттях з християнської етики, — розповідає Дарина. — Андрій Миколайович навчає робити добро, слухатися батьків. Гурток робить нас кращими. Я знайшла там нових подруг, старших за себе й мені з ними дуже цікаво спілкуватися.

Разом з Дариною до редакції завітала її молодша сестричка Настя. Вона теж ходить на гурток разом з сестрою. Настя збиралась їхати на олімпіаду з Дариною. Але вирішили, що краще у наступному році, колі трошки підросте.

До речі, Дарина була ведучою останнього дзвоника.

— Я запам’ятала 6 сторінок тексту! — з захопленням каже дівчинка. — Ще я читала вірші. Мені дуже сподобалася роль ведучої!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up