Постійному персонажу газети відмовив Верховний суд

Постійному персонажу газети відмовив Верховний суд

Голова Козятинської райради останнім часом стає постійним персонажем наших публікацій, як такий, що себе в судових позовах до нашого видання кваліфікує наступним чином.

Досвідчений, бо був на посаді першого заступника голови Козятинської районної державної адміністрації, обирався депутатом Козятинської районної ради 23 скликання, від 24 квітня 1998 року та 4 скликання, від 26 квітня 2002 року, плюс до цього нинішній вибір і займання посади голови райради. Він ставить в заслугу собі успішного державного чиновника. А ми — що максимально приклав зусиль в розмноженні корупції правового нігілізму, в руйнації державної та суспільної моралі?

Тепер це скріплено, як аксіома, що не підлягає сумніву. Постанова іменем Верховного суду України у складі колегії суддів першої судової палати Касаційного цивільного суду за підписом п’яти суддів, від 14 лютого 2018 року свідчить, що голова районної ради не має рації. Він безпідставно звинувачував колектив “RIA” в не правовій діяльності. “Душевно страдаючий”, як він стверджує особисто, втратив ділову репутацію. Але ж продовжує керувати районною радою!

Відео дня

Що цікаво, у Верховний суд позивалась не редакція, а голова райради особисто, де на повному серйозі таке ствердив письмово в позовній заяві про приниження його честі, гідності і ділової репутації після публікацій “Мафія там, де кругова порука в Козятині”, та “Мафія там, де нема влади. Є імітатори влади”.

Те, що це правда, ми знаємо, але для чого він це ствердив в суді, в здоровий глузд не вкладається. Як такий не гідний, професійно не придатний, продовжує рулити районом? Як депутати допускають, щоб ними управляв ніби покруч, потрібно задуматись. Адже, якщо вони його не усунуть від влади, значить, всі депутати районної ради без почуття власної гідності?

Сміх і гріх таким обранцям. Хто із них має активну позицію, в редакції газети надамо можливість ознайомитись з оригіналом постанови Верховного суду України за позовом Слободянюка до нас, де він програв із звинувачувальним позовом і отримав не на його користь вирок.

Постанова Верховного суду категорична. Дослівно: “Касаційну скаргу Слободянюка Віктора Миколайовича залишити без задоволення. Постанова суду касаційної інстанції набирає силу законної з моменту її прийняття, є остаточною і оскарженню не підлягає”.

А що ж робити з його персональною кваліфікацією самого себе, як людини, що не має ділової репутації? Це скандальна тема. Привід для усунення його від посади. Питання тільки, де та влада? Чи не є депутатський корпус таким самим, як нинішній керівник, покаже час.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up