Працівники швидкої відзначили професійне свято

Працівники швидкої відзначили професійне свято

Минулої п’ятниці відбулися святкові заходи з приводу 120-річчя Козятинської швидкої допомоги.

У міському будинку культури міська влада організувала святковий концерт-привітання. Міськрада з бюджету виділила 100 тисяч гривень Козятинській підстанції швидкої та невідкладної допомоги Хмільницької станції швидкої медичної допомоги. Цільове призначенням даних коштів – встановлення сучасних металопластикових вікон та дверей, повна заміна електричної проводки.

Гарно поздоровила присутніх заступник головного лікаря з дитинства та пологової допомоги Козятинської ЦРЛ пані Станіславчук:

— Усі працівники швидкої медичної допомоги — це наші працівники. Ми працювали разом довго, плідно. Працювали, ділили радощі й негаразди. Дійсно, ми перший раз відзначаємо свято працівника швидкої медичної допомоги. Я хочу від щирого серця побажати, від себе особисто, від нашого колективу, щоб ви завжди і вчасно встигали на виклики, щоб вам завжди вдавалося вчасно надати медичну допомогу. Я хочу побажати, щоб ви за це отримували подяку від пацієнтів. А взагалі я хочу вам побажати міцного здоров'я, бадьорості духу, успіхів, особистого щастя, щоб у вас все було добре. Терпіння вам, мудрості. Хочу побажати вам завжди мати почуття гумору, тому що без гумору нам нікуди. Я вас всіх люблю, зі святом, я вас від душі вітаю!

Відео дня

За словами пані, у неї одне бажання — все-таки перейти повністю на комп'ютеризацію, звільнити медичних працівників від паперової роботи.

— Тому що завжди скаржаться на те, що доктор щось написав, а потім неможливо прочитати...

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up