ПРБ кілька діб потерпало без води

ПРБ кілька діб потерпало без води

Кілька днів поспіль мешканці мікрорайону, що на ПРБ, “сидять” без води.

Також не оминула ця біда і тих людей, що живуть на вулиці Софіївська. Вони втомилися від такої байдужості керівників і зателефонували на гарячу лінію “RIA-Козятин”. Часто-густо козятинці звертаються у газету, як в останню інстанцію, в надії відновити справедливість, чи хоч трохи “прискорити” дії тих чи інших відомств та установ.

Журналісти газети поспілкувалися з мешканцями будинків, де не було води. Ось що вони нам розповіли.

Відео дня

— Я мешкаю у будинку 75, що на 8-мій Гвардійській, — розповідає Валентина Іванюта. — Ми дві доби потерпали без води. Лише у неділю близько 15 години дали воду. Мусили купувати воду у магазині, а також носили з криниці.

— Воду вимкнули ще 20 січня, — каже мешканка будинку 74 Неля Шопова. — Ми дуже потерпаємо без води, адже я хворію і не можу сама принести з криниці чи з магазину. Доводиться просити сусідів.

— Я мешкаю у будинку 60, — бідкається Лідія Костянтинівна. — У нас майже дві доби не було води. А принести з криниці нема кому, бо у будинку майже всі пенсіонери. Та й не накупуєшся, бо ж самі знаєте, яка у нас пенсія. Її ні на що не вистачає.

Прокоментував ситуацію журналістам “RIA-Козятин” начальник БМЕУ-2 Микола Кравець.

—  Постачання води було припинене на 8-мій Гвардійській та на Софіївській 20 січня.  — пояснює керівник. — Стався прорив водогону на Білоцерківському перехресті. Водогінна труба пошкоджена саме під дорожнім полотном. Зараз земля мерзла, тому працювати довелося майже вручну і частково за допомогою компресорів. Копати було дуже складно та ще й на велику глибину. Ускладнює роботи те, що біля водогону пролягає кабель електроживлення.

Пан Кравець стверджує, що вчора мешканці ПРБ вже були з водою. Він каже, що прикладуть усіх зусиль, щоб  ліквідувати прорив.

Прикро, що у нашому місті немає абсолютно ніяких умов для комфортного проживання містян. Особливо потерпають мешканці мікрорайонів, віддалених від так званого центру. Міський транспорт працює аби як, сміття не вивозиться, вулиці освітлені теж аби як… Цей перелік так званих “зручностей” можна продовжувати до нескінченності. У нашому місті, мабуть, добре живеться тільки бродячим псам.

Марічка Стасюк 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up