Представник президента каже, що Мафік створив протистояння між містом і районом

Представник президента каже, що Мафік створив протистояння між містом і районом

Голова Козятинської райдержадміністрації Олег Оркуша прокоментував газеті “RIA-Козятин” своє ставлення до створення у місті міської лікарні

Нагадаю, на нещодавній сесії міської ради було прийняте рішення про створення комунального підприємства міська лікарня. Про це йшлося у наших публікаціях в минулих номерах. Наше видання провело опитування на вулицях і в установах міста, щоб взнати ставлення людей до створення міської лікарні. Мешканці, звичайно, хочуть, щоб був у місті медзаклад з якісним обслуговуванням і вони чекають його. Як влада це зробить, багатьох не цікавить. Хто більш детально аналізує ситуацію, твердить, що з цього нічого не буде і городяни будуть згодом без лікарні. У ексклюзивному інтерв’ю газеті, представник президента у районі, голова Козятинської райдержадміністрації Олег Оркуша дав оцінку ситуації.

— На сьогоднішній день ніхто нікому ніщо не забороняє, нема якоїсь такої чіткої преамбули, по якій мають всі рухатись. Якщо на сьогоднішній день мер і депутатський корпус прийняли рішення про створення своєї лікарні і взяли на себе всю відповідальність, то давайте дамо їм можливість зробити певні рухи. Тобто або стати на ноги і виграти в цій грі, або програти. І “побєдітелєй не судят”, а “програвших”, як то кажуть, завжди карають.

На сьогоднішній день пан “Мафік” (по-іншому його назвати не можу — у мене язик не повертається по нормальному сказати) створив протистояння між  містом і районом, завів в облуду більшу частину депутатського корпусу, а можливо їм так і хотілося, створив конфлікт. Міська ж влада мала, я так вважаю, право прийняти якісь не ординарні рішення. Я не суддя. Суддя є час. Час покаже все: хто правий, хто не правий. На сьогоднішній день сказати, чи правильно, чи не правильно зробив мер, неможливо Покаже час. Ми не знаємо, що чекає нас через рік, навіть через півроку, які будуть наслідки реформування медицини. Я бачив, як ламається стара структура, а що буде далі — життя покаже… Виклики дуже-дуже великі. Давайте подивимось, дамо можливість просто-напросто реалізуватись одному чи іншому проекту. Думаю, переможе той, за ким правда та люди.

Відео дня

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Vlad Plakh

    Якась маячня!? І це говорить керівник державного апарату районної гілки влади. Що це за «преамбула» по якій можна рухатись? Відкрийте словник і подивіться значення цього слова.

    Не може так ставитись до цієї справи голова державної адміністрації. Кожен економічний та соціальний проект повинні прораховувати фахівці. Так можна потратити міліони грошей громади на фейкові прожекти, а в результаті за це ніхто відповідати не буде, адже рішення приймав колегіальний орган — міська рада.

    І ще одне. Не може публічна особа, якою є Оркуша, називати людей призвіськами. ПОЗОР!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up