Призерку турніру «Ігри воїнів» Ярославу Мазур відзначили за досягнення на міжнародних змаганнях

Призерку турніру «Ігри воїнів» Ярославу Мазур відзначили за досягнення на міжнародних змаганнях
  • Попри воєнний час, спортивне життя не зупинилось ні на мить. Спортсмени та їхні наставники продовжують роботу навіть далеко від дому і прославляють українську Державу на міжнародних змаганнях.
  • Днями відзначили чудових представниць спортивної спільноти Житомирщини – ветеранку Ярославу Мазур (що має козятинське коріння), призерку турніру «Ігри воїнів» та Ірину Бондар, віцечемпіонку світу з вільної боротьби серед жінок U23.

Про це у соцмережах написав Віталій Бунечко разом з Сергієм Козловцем і Панасюком Юрієм.

А Тетяна Єрмолаєва — Козятинський міський голова прокоментувала допис так:

Відео дня

«Ярослава Мазур, ти приклад незламності духу і руху до цілі. Тобою пишається громада. Ми горді, що ти наша землячка. Уявляю як тобою пишаються діти, родина, друзі. Успіхів і крутих рішень, щастя і кохання, миру і свободи. Ти амбасадор України, ти Воїн Світла. Ти приклад любові до життя і підтримки»

У дописі про відзначенні йдеться — свій шлях пані Ярослава розпочала з Майдану. Після початку війни у 2014 році, доєдналась до військової справи, ставши волонтером в Бердичівській громаді, збираючи гуманітарну допомогу для воїнів на Сході. Потім записалася на снайперські курси, пройшла вишкіл і разом з чоловіком поїхала на фронт. У складі батальйону «Айдар» Ярослава воювала два роки, поки не отримала поранення. Після повернення з війни розпочала тривалу реабілітацію, яка кардинально змінила її життя. Ярослава знайшла себе у спорті, почала займатися пауерліфтингом та плаванням. Тепер Ярослава – лідерка спорту ветеранів війни та жіночого ветеранського руху.

Врешті, вона спільно з тренеркою розпочала підготовку до найбільших спортивних ветеранських змагань в США «Warrior Games». За підтримки Президента Володимира Зеленського та Уряду, національна збірна змогла виїхати до Великої Британії, де пройшла підготовку на одній із військових баз Королівських військ. На цих змаганнях, спортсменка була єдиною представницею від Житомирщини й виборола бронзову нагороду з пауерліфтингу.

Нагадаємо:

Учасниця бойових дій Ярослава Мазур з Бердичева, що має козятинське коріння після поранення та повернення з фронту активно почала займатися спортом та стала учасницею збірної України серед ветеранів на іграх «Warrior Games»

Додамо — Козятинчанка Ярослава Мазур братиме участь у перших Віртуальних змаганнях Warrior Games

Читайте також:

Кубок осені завоювали футболісти Самгородоцького інтернату

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up