Про хитру Антонську

Про хитру Антонську

Так напевне повелось, що 13 - то нещасливий знак

У нашому місті на вулиці Героїв Майдану, 13, або, як його здавна називають “чехословацький”, не фартить з двірником. Спочатку жителі цього будинку знали двірника, який добросовісно виконував свою роботу. Та він подав заяву про звільнення, бо не захотів виконувати “дурні”, за його словами, розпорядження майстра Тоні.

 

Тривалий час працювала двірником жіночка. Двічі з представником міськради по телефону її запрошували загрібати листя, або лід посипати. Не знаю, за які “заслуги” (можна тільки здогадуватись), бо людина з села. Це молоко, яйця, сметана, сало. Отож перейшла вона від міськради на прибирання доріг. Цілу осінь та зиму вона отримувала зарплату, а від дороги ні одного листочка не згорнуто і жителі нашого будинку задихаються від смороду і сміття. Ми платимо півроку за послуги, які не виконуються.

Відео дня

 

 Навіщо платити зарплату майстру (немалі гроші), коли табель вести може бригадир за 10% доплати? Та звільняти її не можна, бо виплачує стягнення через суд немалої суми, а от перевести двірником — справа одного дня. Керівник “Відродження” працює недавно. Та невже не розповіли, як Тоня взяла рибу на бухгалтерію на чорний список, то коли прийшла з базару продавець за грошима, то тої риби ніхто в очі не бачив?

 

Остап Бендер відпочиває!!! Одна з працівниць управління ЖКГ розповіла, що неодноразово стикалася з обманом такої “мастериці” і дивно, що їй все сходить з рук. Мабуть, хтось “кришує”. Чи то циганська магія, чи кругова порука собі подібних аферисток — не зрозуміло.

 

А ще брешуть люди і я брешу, що оформлений чоловік Майї. А чи то він вночі працює, що його ділянку гуртом прибирають, а зарплату отримує вчасно. Так, це питання не до “Відродження”, а до відповідних органів — перевірити інформацію і дати оцінку. А це вже зловживання і стаття. Також знаю багатьох, у кого “мастериця” брала гроші в борг і довго не віддавала. А у адміністрації претензій до неї немає. Кажуть, хто платить, той і музику замовляє.

 

Ми ж хочемо бачити своє місто чистим і раді допомогти, на суботник вийти. Але після того, як згребуть листя перед нашими вікнами двірник разом з майстром. Колись з центру зайнятості два дні повинні були відпрацьовувати в місті ті, хто отримує кошти. Щось я не бачу, щоб кожен день відпрацьовували зараз. А це ж сила людей! І на завантаження сміття не потрібно відправляти двірників, яким і так роботи додалося. Не зрозуміло, як обраховується площа для прибирання, коли 1 двірник на 3-х вулицях прибирає біля будинків. Тут якась своя математика і ієрархія — тому через газету звертаюсь за роз’ясненням.

Тетяна КРОПИВА

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up