Реквізити змінені, бо картку намагались взламати шахраї

Реквізити змінені, бо картку намагались взламати шахраї

Молодій мамі потрібна допомога

Восени 2015 року до нашої родини прийшла біда. Моїй сестрі, мамі маленької донечки Юлі Власовій поставили страшний діагноз: рак тіла шлунку. Спільними зусиллями, за великою допомогою небайдужих людей та високою кваліфікацією Вінницьких лікарів була проведена надскладна операція по видаленню шлунка. Наслідки гастректомії не пройшли непомітно. Анемія, різка втрата ваги, постійне безсилля та погане самопочуття. Тривале післяопераційне лікування, реабілітація та віра поставили Юлічку на ноги і вона хоч і не повноцінно, але потрохи почала пристосовуватися до життя-виховувала донечку, працювала,займалась благочинністю. Зі слів самої Юлі, "це мій обов’язок допомагати, мене врятували і тепер я маю приймати участь у порятунку". Але підступна хвороба повернулась і чергове обстеження діагностувало новоутворення у тонкій кишці,яке потребує термінового видалення доки "зараза не розрослась".

Вінницькі лікарі направили Юлю до Харькова, де і має пройти операція, але після обстеження є застереження, що організм занадто ослаблений і може не витримати оперативного втручання. Консиліумом лікарів було прийняте рішення про тижневу терапію по підготовці до операціі в стаціонарі лікарні. Терапія дуже дорога, оскільки всі необхідні організму вітаміни та мікроелементи за відсутністю шлунку будуть вводитись крапельним шляхом. Прогнизи лікарів втішні і вони дають шанси на одужання.

Сім’я, на жаль, фінансово не в змозі самостійно справитись з цією бідою, тому ми звертаємось до небайдужих людей з проханням про фінансову допомогу. Подаруйте шанс на життя молодій мамі та цілеспрямованій дівчині. Я вірю, що лише спільними зборами і молитвами ми зможем допогти!!!

Відео дня

Картки для збору Приват Банк 4731219110514548 Власова Юля Приват Банк 5168 7572 7320 9546 Ковальчук Марія (сестра) Приват Банк 5168 7556 0559 5319 Горобчук Маргарита (сестра).

З повагою до читачів газети “RIA-Козятин”, Марія Ковальчук

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up