Рейдерська атака голови райради на ПМК-9 ОНОВЛЕНО

Рейдерська атака голови райради на ПМК-9 
ОНОВЛЕНО
Місцеві тітушки, якиї використав головний рейдер

Ветерани АТО відбили черговий етап беззаконня в районі. А “місцеві тітушки” побоялись відеокамери і розійшлися

 

Завдякуючи аналізу та поінформованості, нам стало відомо, що має відбутись сесія районної Ради Козятинського району. Деякі питання, винесені публічно на розгляд сесії, були завчасно відомі за десять днів до початку сесії. Інши питання мали бути вкинуті на розгляд з порушенням регламенту. Суть кримінального характер сесії було передбачувано,.про що ми поставили до відома громаду завчасно. А на саму сесію, що відбулась 17 березня 2017 року, відкомандирували журналіста.

 

Найперше, що зробив Слободянюк, — домігся і протизаконно

Відео дня

видалив з залу журналіста “RIA-Козятин. Вдалось засвідчити, що участь в сесії прийняли прокурор Олег Кордон, заступник начальника Козятинської поліції Сушко, та начальни відділку СБУ Віталій Федорович. Вони самоусунулись від покладених на них обов’язків, не протидіяли протиправним діям Слободянюка. (Наполегливими діями ми домоглися порушення кримінальної справи, хоча мали це зробити представники силових структур.)

 

Як зараз вияснилось, саме тоді було закладено фундамент рейдерської атаки на майновий комплекс ПМК-9. Про прийняття у комунальну власність майна, що належить ПМК-9.

 

Хочу повідати, що було враховано все.

Найперше, зібрали всіх депутатів, більшість яких становить аграрна партія, представник БЮТ та частково БПП. Вони і прийняли рішення, що стало знаковим для рейдерської атаки, захоплення і перерозподілу власності за рамками закону. Щоб ніхто не включив задню, або не проголосува так, як йому хотілось, в залі з метою психологічного тиску та шантажу депутатів були залучені прокурор, поліцай та Сбу-шник. Про те, що вказані представники не мали іншої мети, свідчать їх посадові дії. Жодного протесту не подали. А, якщо не зрозуміли, то який їх фаховий рівень, як державних посадовців? Чому вони на цій посаді і для чого — стає зрозуміло в даній ситуації. Що тут немає їх особистої користі — під великим сумнівом. Волею чи неволею. Діяльністю чи бездіяльністю. А по факту, вони члени організованої групи, яку очолив Слободянюк з метою рейдерського захоплення майна. Рішення сесії про створення підприємства, за допомогою якого мали захопити ПМК-9, на скаргу нині працюючих працівників ПМК-9 відмінив суд. Дуже мужній вчинок судді в рамках закону поламав схему Мафіка. З цього моменту шахова дошка рейдерської атаки дала тріщину.

 

Найняті люди Слободенюком  тітушки (за нашими даними колишні співробітники Беркута з Майдану), взнавши, що вони вступлять в бій з ветеранами Ато Козятина, захоплювати силою приміщення відмовились категорично. Інша категорія людей — місцевих жителів, що раніше працювали в ПМК-9 з Козятина, (назвемо їх “тітушки в сліпу”, обдурені отримати певні кошти потім) мали підсилити дії заїжджих тітушок-беркутят. Достатньо свідомості, що їх фіксують на відеокамеру, розійшлись.

Ще одна група бабуль-крикунів взагалі не намалювалась.

 

Біля ПМК-9 згуртувались ветерани АТО козятинського району. Їх рішучість, військовий досвід, став тим тормозом для Мафіка та місцевих силовіків, подолати межу якого у них не хватило духу.

 

 

 

 

Так була відбита рейдерська атака, яку очолив Віктор Слободянюк — голова козятинської районної Ради. Але це не той результат, що має бути і що рейдерство вказаного підприємства зупинилось взагалі. Ми проводимо журналістське розслідування, про що ставимо до відома громаду міста та

району. Деякі відзняті фото з місця події, відеофіксація та фотокопію

документів опублікуємо для загалу. Іншу частину надамо якимось міфічним

органам, які надіюсь порушать кримінальну справу і будуть проводити

досудове слідство.

 

Цікаво, це для НАЗК чи ні? Ми не знаємо, однак зібрані матеріали зі зверненням направили поштою на їх адресу агенства. Що ж чекаємо результат та віслідковуємо ситуацію.

 


Олег Пявка повідомив наступне:

 

На останній сесії районної ради було прийняте антиконституційне рішення, згідно з яким районна рада утворила комунальне підприємство і зобов’язала директора комунального підприємства прийняти на баланс ПМК-9 — діюче підприємство. Але передачі у не було. Це була перша юридична спроба зробити рейдерське захоплення підприємства.  Підприємство діюче, працююче, велика кількість людей на ньому працює. Сплачуються чималі податки. У тому числі й я на ньому працюю. Я ветеран АТО, керівник місцевої організації “Учасники антитерористичної операції” і намагаюся утворити сьогодні також якісь робочі місця для тих самих атовців на місцях. У мене там є частина, яку я орендую і маю найманих робітників. Я вправно сплачую податки. Так склалося, що у голови районної ради на території ПМК-9 розміщується заправочна станція. Таким шляхом він, мабуть, собі вирішив захопити цілий майновий комплекс.

 

Але дещо не вийшло. Оскільки суд, помітивши ознаки злочину, призупинив антиконституційне рішення районної ради, в якому було тимчасово накладено заборону на здійснення всієї загарбницької мети.

Сьогодні чимала кількість людей і родин можуть залишитися без доходів. Місто може залишитися без податків, а голова районної ради може залишитися “на коні”. Прикро. Прикро, що саме на державному рівні відбуваються такі речі, де цькують, пресують, буквально пресують малий та середній бізнес. Де не дають працювати людям, де знищують ті самі робочі місця. І саме голова районної ради. Таким чином, заганяючи людей в ще більший кут, ніж той, в якому вони вже знаходяться.

Звісно, мабуть, це маленька спроба помсти мені. Ми готові до боротьби, але не хотілося б… Хотілося б спокою й миру, якого в нас так не вистачає. Хотілося б просто працювати, працювати на благо держави, працювати на благо людей, щоб зробити гарно. На жаль, нам цього зробити не дають.

 

— Вам відомо, що на тій сесії, яка прийняла рішення і суд потім його заборонив виконувати, був присутній прокурор, замначальника поліції, начальник СБУ?

 

— Не відомо. Я безпосередньо там не був присутній. Усе, що я знаю, що рішення було не з першого разу прийняте. Більша частина депутатів районної ради, мабуть, розуміють, але це рішення так завуалювали! Уявіть собі, передавати ніхто не передавав, а про прийом вони прийняли це рішення. Це таким чином завтра вони приймуть на баланс мою квартиру, чи мій будинок, автомобіль. Чиєсь майно приймуть на баланс без передачі. Це дійсно рейдерське захоплення державного рівня!

 

— ...очолюване головою районної ради…

— Саме так, очолюване головою районної ради Віктором Миколайовичем Слободянюком. Прикро, дійсно прикро, але на скільки вистачить сил, ми будемо боротися. Я звернувся до атовців, побратимів бойових за підтримкою. Вони дійсно прийшли мене підтримати, за що я їм вдячний. Це братерство.

 

— Чи міг мати місце фізичний вплив?

— Мало бути дійсно фізичне силове втручання. Але не вийшло через те, що атовці не дозволили цього зробити. У тих людей не вистачило мужності, сили і вони просто змушені були відмовитися від цієї ідеї. Вони просто людей забрали і завезли їх в кабінет до голови районної ради всіх. Таким чином не сталося ніякого силового протистояння.

— На сьогодні ви вважаєте, що події вже завершились, чи вони тільки набирають обертів?

— Звісно ні, вони тільки набирають оберти. Буде продовження всього цього, ще неодноразово будуть намагатися знищити підприємство, знищити робочі місця і є великий ймовірний ризик того, що багато людей залишиться без роботи на підприємстві. А там сьогодні чимало роботи проводиться. Там і металобаза знаходиться, там варяться транспортабельні котельні. Тамі столярка, і пилорама, а це все дає як і податки, так і робочі місця.

 

— Тобто виходить, що ви місту привели інвестора на цей об’єкт?

— У нас зараз є деякі плани на майбутнє, про які я поки що хочу промовчати. Плани: комплексно задіяти ту частину атовців, які залишилися без роботи.

 

— З повним соцпакетом?

— Ну звісно! Там усі люди оформлені, отримують гідну заробітну плату, за кожну особу сплачуються податки до місцевого бюджету.

 

— Ці два об’єкти: заправка і спортзал, які є часткою цього майнового комплексу, вони кому належать?

— Заправочна станція — це діючого голови районної ради і вона в принципі незаконно використовується, в них нема жодних документів на оренду землі, і вона ним зайнята самовільно, я так вважаю.

Спортзал — це колись у вигляді частки правонащадків, на сьогоднішній день це фермерські господарства, які віддали свою частку на баланс районної ради з метою побудувати там для діточок спортзал. Наразі будівництво заморожене, воно ніяк не розвивається.

 

— А цей спортзал вже завершений?

— Він на стадії завершення.

 

— У нього вкладають гроші?

— Ні. Попередні керівники районів вкладали, а при діючому голові районної ради Слободянюку цього не відбувається. Будівництво заморожене, будівля утеплена, стоять пластикові вікна, проведені комунікації. Це приміщення могло б прийняти велику кількість діточок. Але все стоїть на місці.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (16)
  • Влад Лісовий

    По результатам спецоперации, которую проводили сотрудники Департамента защиты экономики Нацполиции совместно с Главной военной прокуратурой ГПУ и Службой безопасности Украины, было сообщено о подозрении в организации преступной организации экс-заместителю прокурора Ривненской области и старшему оперуполномоченному по особо важным делам отдела контрразведки управления Службы безопасности Украины в этой же области, а также еще 29 лицам, которые причастны к незаконной добыче янтаря. К настоящему моменту уже вынесено 25 обвинительных приговоров, которые вступили в законную силу. Еще шесть фигурантов и их адвокаты знакомятся с материалами уголовного производства, которые им были предоставлены прокуратурой 14 февраля текущего года. Среди них, кроме упомянутых прокурора и подполковника СБУ, бывший начальник Дубровицкого отделения Сарненской прокуратуры, следователь Ривненского городского управления Национальной полиции, экс-руководитель Сарненской прокуратуры и бывший работник Управления по борьбе с организованной преступностью МВД. Источник: http://censor.net.ua/r436579

  • Влад Лісовий

  • Влад Лісовий

  • Влад Лісовий

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up