RIA разом з політехом навчатиме студентів веб-аналітиці

RIA разом з політехом навчатиме студентів веб-аналітиці

Корпорація RIA та Вінницький національний технічний університет спільно будуть навчати студентів веб-аналітиці, оптимізації пошукових систем та роботі з великими масивами даних.

 

 

Веб-аналітика — це збір та аналіз даних про сайт. Для того, щоб продукти та товари були якісними, це треба контролювати. І веб-сайти не є виключенням. Аналітик збирає дані про сайт — кількість кліків, відвідувачів тощо. А потім робить висновки, на підставі яких вирішують, як покращити ресурс.

— В Україні студентів цьому ще не навчали. А за кордоном веб-аналітик — це професія з великим окладом і попитом на ринку праці. З розвитком IT-технологій в країні виникла потреба в таких фахівцях, —  каже завідувач кафедри метрології та промавтоматики ВНТУ Володимир Кучерук

Від RIA з вітальним словом виступив президент корпорації — Олександр Човган.

Відео дня

— Спільно з кафедрою метрології ми будемо давати практичні знання та навики тим студентам, що хочуть бути тестувальниками програмного забезпечення та веб-аналітиками і працювати з масивами даних. Це круті професії, подивіться на work.ua, там зарплата від 20 тисяч гривень. Запрошую до нас на практику, буде цікаво.

Ректор вінницького вишу Володимир Грабко зауважив, що їм дуже приємно, що до технічного університету постійно звертаються різноманітні компанії — пропонуючи сервіси та відшукуючи класних фахівців:

— Особисто я зацікавлений, щоб наші вихованці отримували цікаву роботу з великими зарплатами. Співпраця з RIA додасть нам іміджу, а студентам — більше можливостей для працевлаштування.

Влітку наступного року, студентів цього фаху відправлятимуть на практику в корпорацію, де їх будуть навчати викладачі з вишу та найкращі фахівці з RIA. Практику зможуть пройти всі студенти політеху, що навчаються на кафедрі метрології. При цьому, це безкоштовно — всі видатки бере на себе компанія. Навесні 2017 року з’явиться чіткий план практики, список викладачів та інформація про те, чому будуть навчати.

 

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up