Робота в Козятині. Кого шукають роботодавці під час карантину

Робота в Козятині. Кого шукають роботодавці під час карантину

На сайтах з пошуку роботи переглянули вакансії, які є на сьогодні у Козятині. Їх значно менше, ніж було ще кілька тижнів тому, що й не дивно, адже багато підприємств та закладів нині не працюють. Та все ж таки є й ті, хто шукає працівників. То хто має шанси знайти роботу навіть у карантин?

Одразу зауважимо, ми розглядали тільки вакансії, розміщенні останнім часом. Хоча на сайтах є пропозиції роботи для продавців, слюсаря, водія, швачок та інших спеціальностей але вони були додані більше ніж два тижні тому.

ТОВ Хоум-Нет  шукає монтажника зв'язку. Зарплату у вакансії не вказали, пишуть «за результатами співбесіди»  Вимоги: впевнений користувач ПК; досвід роботи з електроінструментом; наявність водійських прав і автомобіля. Обов'язки: обслуговування існуючої телекомунікаційної мережі на базі технологій PON, проведення ремонтних робіт; прокладка кабеля; підключення нових абонентів; настройка роутерів. Обіцяють первинне навчання, офіційне працевлаштування, спецодяг, відшкодування витрат на автомобіль.

Підсобних робітників шукають на підприємство. Щоправда яке саме, в оголошенні не написано. Але вказано зарплата 10-13 тисяч на місяць і вимоги до претендентів: «фізично здорові працівники (чоловіки та жінки, віком від 18 до 55 років, можливо без досвіду роботи)». Обіцяють безкоштовно забезпечити працівників місцем у гуртожитку, харчуванням та спецодягом.

Відео дня

Є вакансія укладальник хлібобулочних виробів на зарплату 4 723 грн. Опис роботи: «Укладає готову продукцію в лотки, контейнери та іншу тару. Підраховує кількість здаваної в експедицію продукції. Контролює кількість хлібобулочних виробів у лотках, ящиках. Укладає продукцію на стелажі.» Серед додаткових вмінь, знань, навичок, вимог до працівника є тільки одна, але доволі оригінальна – наявність телефону.

Пропонують роботу і для кур’єрів на розповсюдження рекламних листівок по поштовим скринькам в місто Козятин. Вік від 16 років. Замовлення два -три рази на місяць. Оплата на карту після закінчення роботи. Платити обіцяють 450 гривень.

За роботу менеджера з продажу пропонують 7-10 тисяч гривень зарплати. Але роботодавця не вказано.  Серед вимог - претендент має бути чоловічої статті. В його обов'язки входитиме консультування клієнтів, прийом та обробка замовлень.

Також шукають взуттьовика з ремонту взуття. Зарплата – цитуємо «усього: 4730 грн, у тому числі основна: 4725 грн». Вказують також, що режим роботи 5-денний робочий тиждень.

АО УТК  шукає завідувача складу. Зарплату пропонують 12 000 – 15 000 грн. Залежить від досвіду роботи. Обіцяють можливість кар'єрного та професійного зросту, стабільну виплату заробітної плати, іногородніх забезпечити житлом. Серед вимог: досвід роботи зав. складом від 2-х років в сфері; машинобудування, металопрокат, запчастини, і т.п. Особисті якості: відповідальність, акуратність, уважність, вміння працювати в команді і т.п

Де ми шукали вакансії: https://rabota.ua/, https://www.work.ua/, https://ua.jooble.org/

Як зареєструватися в Козятинському  міськрайонному центрі зайнятості і про виплати безробітним читайте у статті Які вакансії пропонують козятинчанам?


 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дмитрий

    В Казятине ничего же нет! Какая работа?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:21 Виїжджали на пожежі після прильотів: у Козятині нагороджували «залізних» вогнеборців photo_camera 12:00 У Білопіллі горів житловий будинок 11:06 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up