Що потрібно зробити в новому році для себе

Що потрібно зробити в новому році для себе

Почали. Новий рік, як нова сторінка нашого життя і природна можливість, де потрібно, її поліпшити, щось виправити або зовсім змінити.

Пропонуємо вам ТОП-10 завдань для себе улюбленого, щоб удосконалити своє сексуальне життя. Хто ще не написав список бажань, обов'язкових до звершення в новому 2018 році? А список речей, від чого варто позбутися? Напевно, другий список у багатьох готовий, або продубльований попередній, як то: скинути зайву вагу, кинути палити, пити, коханця... Зрозуміло, що планування - це здорово, ось тільки, крім як скласти перелік, далі мало хто просунувся. Може вже пора? Особливо, якщо мова не стільки про шкідливі звички, скільки про якість особистого життя, адже вона за визначенням створює фон нашого існування в цілому.

Так що ж потрібно дійсно зробити такого, щоб відчувати себе набагато краще, розкутіше, жаданіше?

ТОП-10 завдань для особистого життя

Відео дня

1. Полюби себе цілком

Банально, так. Тим більше, поради про безумовну любов до себе звучать з кожної кватирки. Але все геніальне просте. Від нашого самопочуття залежить практично все. Самопочуття - то як ми себе почуваємо, відчуваємо ми сумніви з приводу своєї привабливості, незадоволені ми своїм тілом, своєю поведінкою, реакцією на нас інших людей. Як можна при всіх цих невдоволення вільно спілкуватися, любити, фліртувати, сексом займатися (завжди ж бо з оглядкою, раптом як би чого не помітили). Постарайтеся полюбити себе, як мама. Адже мами люблять своїх дітей будь-якими - не найкрасивішими, не найрозумнішими, просто від факту існування. Станьте для себе такою мамою - так, працюйте над собою, але й любіть себе.

2. Не розмінюватися

Тут мова йде про елементарну самоповагу, а не вибірковість, як подумали багато. Хоча вибірковість у стосунках теж важлива, якщо не категорична (мені підходять тільки довгоногі блондинки, з трьома вищими і тачкою), адекватно оцінюйте себе і ймовірного партнера, не обманюйте себе на власний рахунок, тим більше, на чужий. Але знову-таки вибирайте стосунки з тим партнером, який цінує вас і вашу увагу. Стерпиться злюбиться - поганий орієнтир для спільного благополуччя. Це стосується і сексу в тому числі. Не варто лягати в ліжко з людиною, яка не симпатизує вам, або симпатизує набагато менше, ніж ви. Не принижуйте себе, не втрачайте самоповагу.

3. Побільше знань

Не варто думати, що секс і все, що з ним пов'язано, можна почерпнути в пару трійки порно фільмів і камасутри. За великим рахунком сексуальне життя, це величезний і невивчений досконально пласт. Дивіться класні фільми, читайте класні книги на тему сексу. Знання збагачують людину, а сексуальні знання роблять її магнетичною для протилежної статі. Це потрібно не для того, щоб при нагоді "козирнути" новим терміном або "стремной позою", не варто вульгаризувати. Сексуальна освіченість в першу чергу буде працювати як фільтр для вас самих, не допускаючи в інтимну сферу перехожих.

4. Поменше компромісів

Компроміс, здавалося б, добре діло в дипломатії, але за фактом означає - ні вашим ні нашим. Тобто людина замість того, щоб отримати бажане, погоджується на малу його частину, і навздогін погоджується на деякі незручності (бажання іншого). Якщо в бізнесі, політиці це ще якось виправдано, то в особистому, а тим більше сексуальному житті, зовсім ні. Кожен раз, коли ви погоджуєтеся на компроміс, ви здаєте частину своєї території, і з кожним таким прогином нагнути вас все легше і легше, а потім і зовсім, чого церемонитися. Не потрібно погоджуватися на те, що для вас є неприйнятним, навіть якщо за це вам пророкують багато різних булочок. Не проститутка ж ви все-таки.

5. Сила в правді

Щирість у стосунках дуже важлива, це зрозуміло. Не потрібно її доводити до прислів'я "простота гірша за крадіжку», не будьте ідіотами. Однак. Що стосується сексу - тут брехня для порятунку та інші премудрості можуть вдарити насамперед по вас самих. Найпростіший і розтиражований приклад - імітація оргазму. Скільки на це купилося чоловіків і попалося жінок. Ну не склалося, секс був зовсім не запаморочливий, оргазм зовсім мульти, та й не було його толком, навіщо брехати? Перш за все собі. Звичайно, в лоб людині таке не скажеш (особливо, коли людина поруч і гола), але чорт забирай, вихваляти його теж не варто. Хоча б мовчіть.

6. Думайте про здоров'я

Наше здоров'я і секс безпосередньо пов'язані. Нехтувати собою, своїм тілом, дорогого варте. У першу чергу щодо сексу, тут ми говоримо про запобігання. Від вагітності і від венеричних хвороб. Полюбіть, нарешті, презерватив, все сучасне європейське суспільство (і не тільки) користуються цією штукою і нічого, все відмінно у них і з чутливістю, і з ерекцією, і з оргазмом. І взагалі викиньте зі свого словника "календарний метод" і "безпечні дні". Саме в цей період найчастіше відбуваються зачаття - як на зло, так.

7. Відвідайте секс-шоп.

Ну хоча б по приколу відкрийте для себе світ розпусти (голосно сказано, звичайно). Просто, коли тема сексу ллється просто звідусіль (фільми, реклама, музика, мультики), наші рецептори притупляються. Так, це проблема. І щоб їх якось стимулювати, можна використовувати різні секс-іграшки. Колекцію збирати не варто, не кидайтеся в крайнощі, нехай ця грайлива штучка буде як вишенька на торті (в малих кількостях і у великі свята). Інакше придбаєте ще одну рутинну звичку ...

8. Фантазії - в життя

Еротичні фантазії, ще одна тема, яку варто підняти в новому році. А саме поставити питання руба - доки твоя еротична фантазія буде фантазією, може пора її вже здійснити? Принаймні, поки є бажання і можливість, щоб потім не шкодувати за втраченим. Зі своїм поточним партнером ти це будеш втілювати або пошукаеш нового, головне, на пенсії ти зможеш згадувати про відчайдушну юність з повним правом і задоволенням.

9. Розслабтеся

Хто бував в азіатських країнах і відвідував місцеві масажні кабінети, зрозуміють, про що мова. Еротичний масаж, це дуже круто. Якщо навчитися робити його самому, це плюс десять до вашої сексуальності. А якщо ще й партнера навчити - вашій парі можна тільки позаздрити. Ну просто тому, що сексом не завжди хочеться займатися - ну буває таке, не треба скромничати. Зробити ж коханій людині розслабляючий масаж з еротичним (що ні до чого не зобов'язує контекстом, щоб не напружувати), це дуже мило і привабливо.

10. Пограємо в інтим

Що наше життя - гра. Девіз "Що? Де? Коли?" якнайкраще підходить до розуміння сенсу, привабливості і насиченості сексуального життя. Секс - це гра двох тіл, енергій, потоків... Секс - це боротьба, змагання, на фізичному і ментальному плані. Зараз секс-ігри представлені і в відчутному матеріальному вигляді. Це і секс-твістер, і кістки, і настільні ігри. Усе, звичайно, зводиться до інтиму, але дорога до нього лежить тепер не через роздягання і прийняття горизонтальних поз. А дуже навіть хитромудро і інтригуюче. Спробуйте, вам сподобається.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up