Щоб не чекати. Три способи потрапити до електронної черги за закордонним паспортом

Щоб не чекати. Три способи потрапити до електронної черги за закордонним паспортом
  • Аби не стояти у "живій" черзі за закордонним паспортом, можна зарезервувати собі місце у електронній черзі, і прийти до підрозділу ДМС на призначений вам час
  • Читайте про 3 способи, як зареєструвати собі місце за закордонним паспортом онлайн

Нещодавно у матеріалі Коли закордонні паспорти будуть виготовляти вчасно? Пояснюють у міграційній службі читач Юрій у коментарях написав про проблему, пов’язану із електронною чергою:

“”Як взагалі в чергу записатись? в 00:00 пробуєш записатись через сайт ДМС, а воно пише, що ліміт користувачів перевищено.. в паспортних столах за місцем проживання потрібно стояти цілий день”.

Нагадаємо, електронна черга за паспортами у Вінниці запрацювала поки тільки у двох підрозділах міграційної служби: по вулиці Пирогова,4 та по вулиці Театральна, 10.

Відео дня

У електронну чергу можна зареєструватись, щоб не чекати “вживу” своєї черги на оформлення закордонного паспорту. В управлінні міграційної служби Вінничини розповіли про три способи, як це можна зробити.

Спосіб № 1. Реєстрація на сайті ДМС України.

Журналісти RIA/20minut вже детально описували перший спосіб реєстрації у чергу - у матеріалі “У Вінниці запрацювала електронна черга на закордонні паспорти”.

Якщо коротко, для реєстрації на сайті ДМС України потрібно надати 4 останніх цифри паспорта та номер мобільного телефону, на який прийде код підтвердження. Кожного дня після 24.00 з’являється нова квота на наступний день реєстрації. А на 1 телефонний номер можна зарезервувати чергу для чотирьох членів родини максимум.

*Ще невеличка порада від журналістів RIA/20minut, які вже резервували собі місце у електронну чергу: система трішки “підвисає”, і кілька спроб резервування можуть бути марними - то квота на обраний час скінчиться, то сайт зависне. Тому готуйте себе морально до декількох спроб.

Спосіб № 2. Реєстрація через термінал у підрозділі.

Кожен із таких терміналів має свою квоту черги. У такий спосіб можна зареєструватись на місяць наперед.

Спосіб № 3. Реєстрація в порядку поточної черги.

Зазвичай не всі, хто зареєструвались через сайт чи термінал, з’являються у підрозділ ДМС, аби оформити закордонний паспорт. Тому можна у будь-який день просто підійти у підрозділ і зареєструватись у порядку “живої черги” на місце того, хто не скористався послугою. Але цей спосіб працює тільки теоретично: як показує практика, люди займають місце у “живій” черзі із 5-ої ранку, а то і раніше.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up