Щоб розвіяти зацикленість в особах типу Савченко

Щоб розвіяти зацикленість в особах типу Савченко

Симпатикам присвячується

Не беручи до уваги різні «теорії» політиків, технологів, експертів щодо результатів діяльності Н. Савченко, згадайте і візьміть до уваги наступне.

Проаналізуйте її відповідь двома руками суддям про своє заключне слово в російській тюрмі. А чого варта поведінка на комітеті ВР, на засіданні ВР при зачитуванні звинувачення прокурором. Коли вона, вставши з місця, стала за метр перед трибуною із зневажливим виглядом. Її бажання простояти мовчки на трибуні 10 з 15 хвилин, наданих регламентом для виступу. А тон її розмов, виступів і відповідей на запитання!

Згадайте зневажливу і невдячну відповідь на запитання експертів на ток-шоу  «Формат України» про відносини з Ю. Тимошенко, яка проявила ініціативу визволення Савченко з тюремного ув’язнення, використавши для неї депутатство. А участь Савченко в отриманні від путінських бандитів зброї, та можливість її  використання, від чого вона не відмовилась.

Відео дня

Такою є фактична натура, поведінка і діяльність народного депутата, яка показала  свою мораль, нестриманість і неповагу. Такою вона вродилась і уже нічого її не поміняє. І тепер уявіть собі такого кандидата в президенти, який стає президентом держави з його  безмежними правами і можливостями?!! Що може дозволити собі такий президент, маючи безмежні права? Навіть важко собі уявити.

Російською мовою - "нєпрєдсказуємий чєловєк". До  повного «щастя», нам ще не дай Господь такого «непредсказуємого» президента, як Савченко.

Але чому стільки прихильників Савченко? Тому що все те, що вона каже, є реальністю, до якої привела існуюча влада народ України. Рівень життя найнижчий, найбільший рівень смертності, відсутність правосуддя і особистої безпеки, падіння економіки, грабунки, процвітання корупції… Про все це кажуть кожен день мільйонери Рабінович, Ляшко. Але ні слова не промовили при звільненні Гонтаревої, щоб відправити її в тюрму за те, що вона зробила з гривнею. Окрім єдиного депутата Сергія Соболєва.

Люди, думайте з вибором. Нам потрібен президент — людина вірна своєму народу, державі. Не олігарх, не мільярдер, а людина виважена, розумна, досвідчена, впевнена в своїх діях.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up