Серед кращих криміналістів області — козятичанин Дмитро Микитюк

Серед кращих криміналістів області —  козятичанин Дмитро Микитюк
  • Днями під час відеоселекторної наради з керівниками територіальних підрозділів начальник обласного главку поліції Іван Іщенко вручив поліцейським відомчі нагороди та відзнаки Міністерства внутрішніх справ і Національної поліції України за професійність та сумлінне виконання службових обов’язків.
  • Серед нагороджених і наш Дмитро Микитюк

Очільник поліції Іван Іщенко відзначив поліцейських Вінниччини. Про це йдеться на сайті поліції Вінницької області

— Був радий відзначити працівників відділу кримінального аналізу в честь дня створення служби. Кримінальний аналіз – сучасний, швидкий та дієвий підхід в розкритті та попередженні злочинів, який доповнює роботу оперативників та слідчих. Завдяки їхній роботі на території області суттєво зменшився рівень злочинності, — зазначив очільник поліції області.

Відео дня

Зазначимо, що подяки від Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України отримали командир роти поліції особливого призначення Олег Гончарук та поліцейські управління карного розшуку, слідчого управління і територіальних підрозділів Вінниччини. Серед них – Інна Дмитраш, Катерина Мартинюк, Ганна Киржа, Володимир Десятник, Дмитро Микитюк та Владислав Серветник. 

Козятинець Дмитро Микитюк, заступник начальника ВП № 2 Хмільницького РВП ГУНП у Вінницькій області - начальник слідчого відділення, майор поліції Микитюк Дмитро. Стаж роботи в МВС — 18 років.

Читайте також:

«У перші дні на 102 було по 150 викликів»: як працюють правоохоронці у воєнний час

Переможці Всесвітніх Ігор повернулися додому

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Геннадий Ткачук

    Гідний правоохоронець

    Nataliya Viktorivna reply Геннадий Ткачук

    Геннадий Ткачук там всі підтримую

keyboard_arrow_up