Сергій Кльоц врятував потопаючого

Сергій Кльоц врятував потопаючого

Першокурсницю залізничного училища витягнули в останні хвилини її життя з дна Талимонівського ставка

Цими вихідними, а саме в неділю, 6 травня, на воді ставка “Талимонівського яру” мало не сталася трагедія. Тонула учениця залізничного училища.

У цей день першокурсниця зі своїми подругами вирішили відпочити біля водойми. Прийшовши на ставок, дівчата розмістилися ближче до води. Припікаюче сонце зморило одну із подруг. Вона пішла освіжитися водою. Її помітили тоді, коли вона на двометровій глибині за 10 метрів від берега почала тонути.

Відпочиваючий з родиною на ставку мешканець нашого міста Сергій Кльоц (вже всі збиралися йти додому) помітив, що в супроводі двох хлопців дівчина з останніх сил ще намагається гребти руками. Один з молодих чоловіків вигукнув до свого товариша: ”Вона не допливе”. Сергій, не роздумуючи, в одежі кинувся на допомогу. Дівчина вже пішла на дно.

Відео дня

Пірнаючи під воду рятувальник, до якого долучилися ті двоє юнаків, обслідували дно водойми. Десь з четвертої спроби наткнулися на тіло. Піднявши дівчину на поверхню, вони винесли її на берег. Студентку почали приводити до тями через штучне дихання та звільнення легенів від води. Через вдалі процедури, потопаюча стала подавати ознаки життя.

Прибулі на місце події медичні працівники зі знанням справи поставили дівчину на ноги. Та стан потерпілої ще був н стільки не добрий, що її каретою швидкої завезли в центральну районну лікарню.

Усе добре, що добре завершується. З одним із спасителів добровольців ми зустрілися в середу ранком, 9-го травня. Наш земляк Сергій Кльоц сказав: “А що тут такого? Не було б мене, врятував би дівчину хтось інший. І я не вважаю, що зробив якийсь подвиг. Вчинив, як батько. У нас немає чужих дітей. Всі діти наші”.

Як повідомили в лікарні, дівчину довелося лікувати протягом двох днів. Вона нахлебталась багато не проточної води з мулом.

Керівництву залізничного училища залишається побажати ввести у закладі додаткові дисципліни по охороні здоров’я та життя.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Olja Lapychak

    Сергій,ти молодець!!!Ти герой!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up