Сергій Сиваківський: «Відправили ще 20 спортивних костюмів в Одесу»

Сергій Сиваківський: «Відправили ще 20 спортивних костюмів в Одесу»
На фото Сергій Лютий. Він один із тих, хто щиро вдячний Сергію Сиваківському та його команді з «Паросок добра» за одяг для поранених
  • Робота кипить. Днями організатор благодійного фонду «Паросток добра», волонтер Сергій Сиваківський відзвітував — процес виготовлення у козятинському ательє комплектів спеціального одягу для наших поранених захисників, активно триває.
  • Одні партії відправляють, інші — швидко відшивають. Шиють все — від білизни до спортивних костюмів, які можна одягнути як пазл. А днями, разом з одягом, хлопцям відправили ще й дитячі малюнки

Козятинчани продовжують відшивати та відправляти одяг-трансформер для поранених воїнів, які зазнали травм на війні і перебувають у лікарнях та госпіталях.

«Закінчили пошив 20 спорткостюмів, дякую нашому ательє. Далі буде закінчено комплекти з другої партії і почнемо виготовляти третю партію одягу. Потреб стільки, що не знаєш, куди швидше відправляти», — написав Сергій у групу «Благодійний Фонд «Паросток Добра» у фейсбуці.

Також Сергій повідомив — отримав чудові малюнки від діток з Ладижинської школи, які вони подарували нашим захисникам. Кожен поклали зверху до готового комплекту.

Відео дня

— Ваші дітки теж можуть намалювати, ми всі обов'язково передамо. Це не менш важливо, ніж ліки чи одяг. Дякую за фотозвіт нашим хлопцям з ВМКЛ №2! Для нас це важливо, бачити корисність спільної праці. Також наш знайомий боєць Сергій дозволив показати поранення, при якому дуже потрібен трансформер-костюм. До речі, він вже пошитий.

Днем пізніше Сергій знову опублікував на своїй сторінці  у Фб повідомлення —  відправили ще 20 спортивних костюмів в Одесу, їх пошив профінансувала Ірина Горлова, за зібрані її однодумцями кошти. Разом із костюмами поїхали і дитячі малюнки від школяриків з Ладижина.

«Розпочали пошив 20 комплектів одягу та спортивних костюмів на замовлення Ольги Чебанової, представника ГО «Вільні, успішні, нескорені». Вони також будуть розподілені між лікувальними закладами Одеси. На телефон фонду звернулась пані Оксана з смт Ширяєво Одеської області. Вона переказала кошти на повний комплект одягу, щоб особисто допомогти комусь із бійців. Майже одночасно звернулись родичі пораненого снайпера Олександра, який такого одягу потребує. Ми вже його шиємо. В роботі також і інші заявки від наших хлопців. Дуже хочемо швидко їх забезпечити».

 

За словами Сергія, завдяки небайдужим українцям до замовлення третьої партії лишилось зовсім небагато. На момент (1 листопада 2022 року) на рахунку фонду є 12660 грн. Також на карті ПриватБанку 3003 грн. Всього 15663 гривні.

Як повідомив Сергій, вчора вечором, 2 листопада вчителі Козятинського ліцею перерахували на картку 7 тисяч гривень. Тобто, на наступну партію одягу вже назбирали. Разом до перемоги!

Реквізити:

Читайте також:

У телемарафоні «Єдині новини» вийшов сюжет про козятинський мініцех із приготування обідів на передову

Нашим бійцям потрібні газові балони

Мотопіхотній бригаді, де воює наш земляк Володимир Мусорін, потрібен квадрокоптер

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up