Сестринівка Самгородок Махнівка, Глухівці — фіналісти з футзалу. Вітаємо!

Сестринівка Самгородок Махнівка, Глухівці — фіналісти з футзалу. Вітаємо!

Закінчились півфінали першості району серед чоловіків

У спортивній залі Козятинського училища залізничного транспорту 3 лютого у суботу відбулись півфінальні матчі першості району з футзалу серед чоловічих команд. За підсумками зональних змагань до півфінальних четвірок ввійшли команди Самгородка, Білопілля, Сестринівки та Безіменної.

Іншу півфінальну четвірку склали команди Глуховець, с Козятина, Махнівки та Бродецького. Ігри в півфінальних групах проходили за коловою системою За підсумками 6 поєдинків в першій групі найкращими за результативністю стали гравці Сестринівки та Самгородка. Ці дві команди набрали по сім очок. А, зустрічаючись між собою, зіграли в нічию. Лиш за різницею забитих та пропущених м’ячів кращими стали футзалісти з Сестринівки. Друге місце, яке також дає право виступити в фіналі, за спортсменами Самгородка.

У другій групі півфіналістів, де зустрічалися команди с. Козятина, Глуховець, Бродецького та Махнівки, також точилася запекла боротьба. До останнього поєдинку, де зустрічалися команди Глухівець і Махнівки, було не відомо, хто в цій групі стане переможцем.

Відео дня

З рахунком 4:2 перемогу здобули махнівчани, набравши максимальну кількість очок вони стали лідерами групи.

Останню четверту путівку до фіналу першості району здобули глухівчани. Вони відстали від лідера групи на три пункти

На фінальній стадії змагань ті, хто переміг у півфіналів, зустрінуться з командами, які зайняли другі місця. Тож, 10 лютого у першому поєдинку будуть зустрічатись команди Сестринівки та Глуховець, у другому - Самгородка та Махнівки.

Переможці двобоїв виборюватимуть 1-2 місце, переможені змагатимуться за 3-4 місце.

11 лютого відбудуться матчі за участі 8 жіночих команд територіальних громад. Попередні заявки на участь у змаганнях з футзалу подали представники Глуховець, Білопілля, Дубових Махаринець, Махнівки, Михайлина, Перемоги, Самгородка та Сестринівки.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up