Шахістом міста став Дмитро Шкрябій

Шахістом міста став Дмитро Шкрябій

Пройшов відкритий шаховий турнір “Козятин Rapid-2017”. На ці змагання зібралися учасники трьох областей.

Змагання Rapid (в перекладі з іноземного “швидко”), це турнір швидких шахів — 10 хвилин на шахову партію, 5 секунд на перехід ходу.

Спортсмени зібралися 8 липня в приміщенні бібліотеки залізничного училища. З‘їхались команди з Вінницької області —  Могилів-Подільського, Липовця, Жмеринки, Тульчина, Тростянця, Пщанки, Калинівки, Вінниці, Козятина. Прибули шахісти із Житомирської та Хмельницької областей. Усього у турнірі взяли участь 49 спортсменів.Серед учасників були діти, розрядники, кандидати в майстри спорту, майстри спорту, гросмейстери.

Місто Козятин представляли Олександр Іонов, Ігор Хуторний, Віктор Бузько, В’ячеслав Скринніков, Володимир Закорчевний, Дмитро Шкрябій.   

Відео дня

Організатори змагань передбачили на цей турнір ряд призів. Це приз кращому козятинцю, три — для ветеранів 60+, три — шахісткам жінкам, 10 — для чоловіків та три дитячих відзнаки.

Змагання проходили за жеребом і були передбачені дев’ятьма проведеними турами.

Перемогу здобув Любомир Михалець з міста Хмельницький

Він набрав у дев’яти турах 7,5 очка. Набравши по 7, друге-третє місце розділили між собою голова обласної федерації шахів Микола Боднар та Олександр Швайгер. Обоє з міста Вінниці.

Учасники, що розташувались в турнірній таблиці нижче, отримали заохочувальні призи. Кращим шахістом Козятина став на цих змаганнях Дмитро Шкрабій.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up