Школярики мерзнуть, бо підрядник такий попався

Школярики мерзнуть, бо підрядник такий попався

На гарячу лінію газети “RІA-Козятин” звернулися батьки учнів молодших класів школи імені Тараса Шевченка №1. За словами одного з татусів, в окремих класах прохолодно. Інша мати повідомила про факти незадовільного харчування учнів.

Директор школи Раїса Юр-Кирилюк погодилася прокоментувати для “RIA-Козятин” ситуацію. Разом з нею ми побували в класах, де навчаються найменші школярі.Там були температурні показники в межах норми, 18 градусів за Цельсієм. На першому поверсі будівництва 1936 року в класах за допомогою сонячних променів температура сягала 22-23. У крилі забудови 1966-го є дійсно холодний клас. На 11 годину 24 лютого в цьому приміщенні  було трішки більше - 17 тепла.

Йдучи коридором школи, ми бачили сліди від недавньої заміни вікон. У проблемному класі встановлено два додаткових обігрівачі. Температурні показники знаходяться на столі вчителя, поруч з класним журналом.

Але так сталось, що підрядник не якісно зробив опалення в школі. Виявляється, причину можна усунути тільки після завершення опалювального сезону.

Відео дня

Стосовно шкільних обідів розповіла мама учениці другого класу пані Тетяна.”У нас в сім’ї, діти не голодують. Дочка обідами задоволена, і банани, що давали в школі, були смачніші, ніж купляємо. Зустрілись ми і з іншою мамою. Пані Валентина має  першокласника. Вона розповіла, що її син обідами задоволений. Та, коли на обід приготують гречку, не їсть. Поспілкувавшись із однією другокласницею, з'ясувалося, що та ненавидить молочну кашу, а картоплю і макарони їсть з бажанням.

Батьки, з якими довелось поспілкуватись, в більшості вважають, що обіди в школі за смаковими якостями пристойні. Самі діти діляться на дві частини: ті, що всього не з’їдають, є ті, кому покладено в тарілку  малувато. Але це не означає, що хтось краде дитячі порції у школі.

Отож з другим  питаннями до Раїси Петрівни ми не поверталися. Батьки дали відповідь і ми вважаємо, що вона відображає дитячі настрої. Хто має інші погляди і факти, звертайтеся, ми перевіримо.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up