Синоптик розповіла про погоду на Різдво. Що ж чекати козятинчанам?

Синоптик розповіла про погоду на Різдво. Що ж чекати козятинчанам?

Синоптик Наталка Діденко у фейсбук поділилася прогнозом погоди на цей тиждень та зазначила, якою буде погода на Різдво. Про це детальніше дізнавайтеся у матеріалі.  

— Перші дні 2018-го року - синоптичні близнюки завершальних днів 2017-го року. 3 січня, в Україні триватиме тепла погода. Навіть вночі скрізь переважатимуть "плюси". Протягом середи очікується +2+7 градусів, у південній частині +5+10 градусів. Дощі, невеликі та періодичні, пройдуть майже скрізь, окрім Сходу України. Словом, за попереднім прогнозом, різдвяна погода буде теплою, — пише Наталка Діденко.


Перші дні 2018-го року - синоптичні близнюки завершальних днів 2017-го року.
3 січня, в Україні триватиме тепла погода. Навіть вночі скрізь переважатимуть "плюси". Протягом середи очікується +2+7 градусів, у південній частині +5+10 градусів.
Дощі, невеликі та періодичні, пройдуть майже скрізь, окрім Сходу України. Між дощами виникатимуть тумани або мряка.
У Києві завтра - невеликий дощ, протягом дня +4 градуси.
Схоже, що на Святвечір та Різдво вовняні хустки, кожухи, теплі юпки та цупкі запаски будуть захищати виключно від вологи і служитимуть лише окрасою свята та вас особисто. Тому без кожуха можна точно обійтися, а на решту строю будуть усі милуватися з розстебнутого пальто чи куртки. Словом, за попереднім прогнозом, різдвяна погода буде теплою.

Відео дня

Тим часом, за даними сайту sinoptik.ua, у Козятині 3 січня буде у першій половині дня дощити. Очікується до 4 градусів тепла. А от на 7 січня прогнозують +6 та хмарну з проясненнями погоду. Деталі на зображенні:


Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up