Скандалістка з довгими руками отримала останнє попередження

Скандалістка з довгими руками отримала останнє попередження
  • Ця історія трапилася на одній із вулиць нашого міста.Там жінка зі статусом вимушено переміщеної особи орендує житло.
  • До неї в гості приїхала її родичка. Коли гостя зібралася у зворотню дорогу, під колесо її велосипеда потрапила 8-річна дитина і 27-річна жінка почала шарпати перелякану дівчинку за волосся.

Те, що 8-річна дівчинка стала причиною ДТП з двоколісним, нам стало відомо на другий день. Сусіди квартирантки кажуть, що стомилися від способу життя, який веде сусідка. 

— Майже кожен день в орендованій нею квартирі проходять гучні розбірки. Ми їй казали, невже так важко вести нормальний спосіб життя? Коли твереза, що дуже рідко, буває ніби погоджується, тільки коли збирається гоп компанія за все забуває. Каже: кого б ви на мене не викликали, я від всіх відкуплюся. Звичайно таке вона говорить коли перебуває в стані «підігріву». — розповідають жінки. — З похмілля у неї зовсім інша риторика. Вона бідкається, що відчуває брак коштів, щоб розрахуватися з власницею квартири за житло. 

— Коли компанія за застіллям галасує, то одно, а коли шарпають за волосся дітей — того терпіти не можна,  і про це треба написати, —  каже пані Тамара. 

Відео дня

— Ні, — перебиває свою сусідку по будинку пані Оксана. — Нехай кореспондент спочатку поговорить з батьками дівчинки. Приїдьте до нас коли будуть вихідні тоді й поговорите з батьками дівчинки. 

Коли ми приїхали до місця події минулої неділі, то стало відомо, що мешканці будинку де, знімає житло скандалістка, скликали схід будинку і прийняли рішення викликати на килим власника орендованого переселенкою житла.

Господар квартири скаргу мешканців будинку взяла до уваги і попередила свою квартирантку, що це для неї останнє попередження. В іншому випадку їй доведеться шукати інше житло.

Читайте також:

ДТП у районі: водій «ВАЗу» не впорався з керування та зіткнувся з бетонним блоком

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up