Служба за контрактом у Національній гвардії України (ВІДЕО)

Служба за контрактом у Національній гвардії України (ВІДЕО)

Військова частина 3028 Національної гвардії України запрошує на військову службу за контрактом

Ви вирішили набути професійних навичок або застосувати уже набуті на благо країни? Хочете мати стабільну роботу і отримувати за це стабільну зарплатню? Бажаєте бути корисним для суспільства і стояти на захисті закону та загальноприйнятих прав людей?

Думаєте про те, щоб вступити на службу за контрактом, але вагаєтеся через недостатню обізнаність? Або вже вирішили служити в Національній гвардії України, але не знаєте, як це зробити? Тоді ця інформація для Вас.

Військова частина 3028 Національної гвардії України запрошує на військову службу за контрактом чоловіків віком від 18 до 40 років, які не мають судимості та придатні за станом здоров'я.

Відео дня

Держава гарантує стабільне грошове утримання від 7 200 грн, соціальний пакет (медобслуговування, пільги, можливість безкоштовного навчання та здобуття спеціальності).

Звертатись за адресою: м. Калинівка, вул. І. Мазепи, військова частина 3028, тел.: (043-33) 2-11-18; (043-33) 40-16.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up