Смішна історія виглядає як професійна афера

Смішна історія виглядає як професійна афера

Конфлікт, який виник з причини самозахоплення території, що на провулку Заводський, 14-16 тягнеться більше трьох років. Судова тяганина стосовно самовільної захоплення цієї ж земельної ділянки налічує більше року.

Ще в квітні 2014 року Валерій Юрчук звернувся із заявою в міську раду, щоб його сусідка звільнила земельну ділянку загального користування, якою виявилась дорога. Міська рада відреагувала, забов’язавши його сусідку звільнити земельну ділянку та демонтувати паркан. “У разі не виконання вимог в зазначений термін, міська рада звернеться до суду”, щоб в примусовому порядку знести паркан сусідки Валерія Юрчука.

Такий суд був 27 квітня 2016 року. Але за той час на захопленій земельній ділянці замість знесеного паркану з’явилися металеві ворота. Валерій Юрчук суд виграв. Та судове рішення не було  виконане. Почались апеляції на судове рішення першої інстанції. Рішенням Вінницького апеляційного суду, від 11-07-2016 року залишити без змін. Тобто забов’язати позивачку виконати судове рішення першої інстанції.

Та судового рішення ніхто не спішив виконувати. І Валерій Юрчук знову звернувся за справедливістю в міську раду та до народного депутата Петра Юрчишина.

Відео дня

На депутатське звернення Козятинська міська рада повідомляє, що 30-08-2016 року комісією, створеною розпорядженням міського голови, було проведено обстеження земельної ділянки між провулком Заводський, 14 та провулком Заводський, 16 на предмет самовільного будівництва гаража.

Комісією встановлено, що дійсно на вище згаданій земельній ділянці самовільно збудований гараж. Отже у зв’язку з цим Козятинська міська рада повторно звернулась до інспекції ДАБК з листом № 2009, від 16-09-2016 року для чергової перевірки будівництва.

Хочеш стій, а хочеш падай. Це ж як таке розуміти? Перевірити можна, тільки що від тієї перевірки мало змінитись.

А тим часом сусідка Валерія Спиридоновича подає ще одну апеляцію у Вищий спеціалізований суд України і 24-05-2017 року програє його. А Валерій Юрчук від виконавчої служби Головного територіального управління юстиції отримав два документи-близнюки. Не писані, а скопійовані з технічними помилками. В обох документах по батькові з малої букви. В обох документах однаково не правильна адреса. Виглядає такий документ, як відписка.

Перший - за № 7584, від 17-07-2017 року та другий за № 8376, від 03-08-2017 року. У них йдеться, що його сусідку в котрий раз в примусовому порядку зобов’язують знести все, що побудовано на земельній ділянці, яка їй не належить. Програвши всі суди, вона звернулася  до міської ради, щоб їй виділили ту ділянку, яка їй не належить.

Поки її заяву відклали в сторону і на минулій сесії не розглядали.

Від редакції

Як буде далі, покаже час. А показує він, що ще не скоро судове рішення останньої інстанції буде приведене в дію. Так хочеться пані Софіюк з третього поверху?

Галина КАСЯНІВСЬКА

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища play_circle_filled Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up