Спортивну школу домучили і відкрили

Спортивну школу домучили і відкрили

Губернатор і мер дали інтерв’ю, а по правді батьки дітей готові були набити їм пику.

Ще, як мінімум, незавершених робіт при активному ремонті не менше на місяць часу, а на прилеглій території ходити технічно небезпечно

Таке містечко, як Козятин, має дві реальні візитівки для України та всього світу. Перше — це залізничний вокзал, а друге — спортивні юнацькі та дорослі досягнення. Це настільний теніс, художня гімнастика, єдиноборства, баскетбол, волейбол, футбол, паркур тощо.

Є види спорту, які не потребують спортивних споруд і там є досягнення. Дивує досягнення тих тренерів та вихованців, які без залу розвивати не можливо. А тренери та діти мають результат європейського рівня. Як це вдалось?  Їм не допомагала адміністрація міста, все трималось на фінансах та ентузіазмі батьків, тренерів, дітей.

Тепер відкрилась в місті після тривалого ремонту перша спеціальна школа для дітей. Чи можна це вважати успіхом? Покращенням — так, але успіхом назвати це складно. Приміщення для міста мале. Спортивний зал навіть для баскетболістів мініатюрний. Займатись декільком групам за віком неможливо. Ремонт проведено недолуго по причині відсутності належного фінансування. Дуже совково. Хоча діти, тренери раді. Була концертна парадна частину виступу дітей, присвячені губернатору та меру, бо розвернули їх тільки до президії, а не до глядачів. Чиновникам рукоплескали, хоча мали б набити пику. За незавершений ремонт, популізм, непрофесіоналізм, неповагу до батьків.

Відео дня

Якщо лідер громади думає не про власне збагачення, а про громаду, то бюджет Козятина більше 300 мільйонів гривень і не має жодної юнацько-спортивної школи? Три роки непрофесійного недолугого ремонту. Відсутність умов для тренерів та дітей навіть при так званому ремонті. Мізерні ставки.

Калинівка з бюджетом в сто мільйонів гривень. Три повноцінні юнацько спортивні школи з євроумовами для тренерів та дітей. Будується три світового рівня спортивних майданчики для заняття спортом на вулиці. Штучному покриттю яких позаздрити можуть в Америці...

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олег Береза

    Чому калинівчанам таланить на керівників?Що вартий тільки В.К.Поліщук!А до нашого берега прибивається як не тріска  то лайно!
  • Марта Іванова

    Так і є !певно і тут добре нажились!тому коровію вигідний пузир.це він тільки перед нами смертним такий грамотний,це мої слова,я все сказав!за ці роки ми більш нічого від мера і не чули.а перед начальством добре служить,лишніх питань не задає!
  • Влад Лісовий

    Показуха та фальш від влади міста Пузиря  та області Коровія
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up