Спробуємо вижити. Ще не таке доводилося переносити

Спробуємо вижити. Ще не таке доводилося переносити

Своєрідний подарунок робить нам Козятинська ділянка ПАТ "Вінницягаз" на День Конституції.

Не встигнемо відсвяткувати, як вже з 29 червня опівдні зупиниться на 14(!) днів газово-розподільча станція “Козятин”. До її зони обслуговування входять: м. Козятин, с. Козятин, Дубові Махаринці, Журбинці, Залізничне, Іванківці, Кордишівка, Королівка, Махаринці, Прушинка, Сигнал, Сокілець, Титусівка. Про рішення “Вінницягаз” газета повідомляла ще у травні. Думаю, був час підготуватися. Хто зміг, придбав мультиварку, хто балонну газову плиту, хто електроплитку.

Приватний сектор обіцяють підключити через тиждень, багатоповерхівки — через два тижні.

За останніх, щоб на збрехати, 40 років життя-буття в Козятині, такої надзвичайної події ще не було. Усі мешканці завжди були впевнені в безперебійному постачанні голубого палива. Першими на своїй шкурі випробували життя без газу на сході України, де йде вже четвертий рік війна. Тепер ми спробуємо. Адже воду і світло ще подають.

Виходьте в подвір’я багатоповерхівок, варіть на вогнищах їжу, згуртовуйтесь. Не відомо, які ще сюрпризи на нас чекають.

Відео дня

Сподіваємося влада не упустить можливості показати себе потрібною і допоможе вижити людям у надзвичайній ситуації.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:48 Махнівчанка виграла європейський грант на розвиток молоді 08:45 Команда з міні-футболу училища брала участь в зональному етапі обласного чемпіонату 05:36 У Євгенія Пруса все мало бути попереду, якби не війна 18:12 Благодійники з США передали медичне обладнання та ліки до лікарень Козятина Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 17:12 Лісгосп передав 40 лип та 100 хвойних дерев для Козятина photo_camera 17:06 Пожежі в екосистемі: за добу вогонь опалив 13 гектар землі 16:40 На Вінниччині знову знайшли уламки ворожого дрона photo_camera 14:13 Цього місяця у нашому районі відкриють рекрутинговий центр play_circle_filled 12:00 Двометрова ростова мотанка прикрасила площу 11:09 На Козятинщину насувається гроза та шквальний вітер до 20 м/с 10:29 Відро пива і накрита «поляна»: разом з поліцією перевірили улюблені місця відпочинку молоді photo_camera 10:22 Сотні обстріляних населених пунктів та 54 бойових зіткнень на фронті: про 781 день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up